Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 286
Момичета,кажете ми как да ги изпържа , за да станат хрупкави.Овалват ли се в нещо?
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Ето http://kulinar.gbg.bg/recview.php?rid=2516
Цитирай

София

Мнения: 7 580
Не се овалват в нищо. Може по желание да ги поръсиш с пипер и сол. Навиват се на рулце и се бодват с по една клечка за зъби. Пържат се до зачервяване. Сервират се със соев сос и лимон  chef

Оххх, доядоха ми се Embarassed
Цитирай
Отваряш пакета с кожички и много леко ги размразяваш-трябва да са почти замразени.Режеш ленти дебели един см.Не всяка кожичка ,а целия земразен пакет режеш.Слагаш ги да се варят до готовност.Измиваш ги хубаво,изцеждаш и ги пържиш в масло.След това сервираш поръсени със соев сос.Стават много хрупкави и всусни.
Цитирай


Мнения: 286
Благодаря Ви момичета.
Слонче ,ще пробвам и твоя вариант.
Последния път ги размразих,нарязах ги и като се започна едно пържене.Накрая станах като варени.Омръзна ми да ги пържа.

Дано се получат така.
Цитирай
Размразяваш,отцеждаш -и пържиш във фритюрника до розово-мммммммммммммммммммм
Цитирай

София

Мнения: 167
Момичета,кажете ми как да ги изпържа , за да станат хрупкави.Овалват ли се в нещо?

Виж тук: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gotv&Number=194520207 … part=all&vc=1
 и тук:
http://www.bonapeti.tv/forum/viewtopic.php?t=7&postdays=0&am … r=asc&start=0
Цитирай


Мнения: 286
Много Ви благодаря.
Линковете са супер.

Половината ги направих пържени.Не се бях сетила първо да ги варя.Станаха хрупкави , а поръсени със сосчето на Магги бяха върхът.

Другите днес ще ги напълня ,но с ориз, да станат като пилешки сърмички.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.