Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 ян. 2007, 13:45 ч.

Пилешки кожички , как?

  • 2 393
  • 7
  •   1
Отговори
  • Мнения: 286
Момичета,кажете ми как да ги изпържа , за да станат хрупкави.Овалват ли се в нещо?

# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 8 636
Не се овалват в нищо. Може по желание да ги поръсиш с пипер и сол. Навиват се на рулце и се бодват с по една клечка за зъби. Пържат се до зачервяване. Сервират се със соев сос и лимон  chef

Оххх, доядоха ми се Embarassed

# 3
Отваряш пакета с кожички и много леко ги размразяваш-трябва да са почти замразени.Режеш ленти дебели един см.Не всяка кожичка ,а целия земразен пакет режеш.Слагаш ги да се варят до готовност.Измиваш ги хубаво,изцеждаш и ги пържиш в масло.След това сервираш поръсени със соев сос.Стават много хрупкави и всусни.

# 4
  • Мнения: 286
Благодаря Ви момичета.
Слонче ,ще пробвам и твоя вариант.
Последния път ги размразих,нарязах ги и като се започна едно пържене.Накрая станах като варени.Омръзна ми да ги пържа.

Дано се получат така.

# 5
Размразяваш,отцеждаш -и пържиш във фритюрника до розово-мммммммммммммммммммм

# 6
  • София
  • Мнения: 179
Момичета,кажете ми как да ги изпържа , за да станат хрупкави.Овалват ли се в нещо?

Виж тук: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gotv&Number=194520207 … part=all&vc=1
 и тук:
http://www.bonapeti.tv/forum/viewtopic.php?t=7&postdays=0&am … r=asc&start=0

# 7
  • Мнения: 286
Много Ви благодаря.
Линковете са супер.

Половината ги направих пържени.Не се бях сетила първо да ги варя.Станаха хрупкави , а поръсени със сосчето на Магги бяха върхът.

Другите днес ще ги напълня ,но с ориз, да станат като пилешки сърмички.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт