Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 1 фев. 2005, 17:04 ч.

Съвети за печене на бутер тесто

  • 4 380
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 777
Мисля да правя нещо като щрудел с кайма.

Един лист бутер тесто, кайма и пак бутер тесто.
Въпроса ми е как се пече:

Първо долния лист сам, след това да изсипя каймата и втория лист.

Или се слага всичко и се пече заедно?

# 1
  • Мнения: 488
Слънце,

Точно тази рецепта не съм правила, но други (и сладки, и солени) винаги пека заедно. Получава се.

*

# 2
  • out of space
  • Мнения: 7 506
ВСИЧКО ЗАЕДНО, НО ПЪРВО ЗАПЪРЖИ КАЙМАТА

# 3
  • София
  • Мнения: 3 777
Благодаря ви, ще пека заедно. Simple Smile

# 4
  • София
  • Мнения: 220
А на мене защо почти никога не ми става хубаво бутер тестото Cry Като пека нещо с плънка и отдолу остава едно такова клисаво,недоопечено.Какво да правя?

# 5
  • София
  • Мнения: 3 777
Е не ме стряскай така, след малко ще мятам вечерята във фурната.

# 6
  • out of space
  • Мнения: 7 506
Цитат на: ina0305
А на мене защо почти никога не ми става хубаво бутер тестото Cry Като пека нещо с плънка и отдолу остава едно такова клисаво,недоопечено.Какво да правя?


Ами може би не улучваш температурата? Трябва на силна фурна и на клю "отгоре и отдолу" ако пак не стане- включваш само "отдолу".

# 7
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 025
Плънката трябва да се отцеди добре, примерно ако е кайма с домати и пр., да се наклони съдът, и да се остави течността да се отцеди. Даже може и с ръце след това да се отцеди.
И фурната трябва да е предварително загрята на 220 градуса.

# 8
  • Мнения: 488
Цитат на: boo
Плънката трябва да се отцеди добре, примерно ако е кайма с домати и пр., да се наклони съдът, и да се остави течността да се отцеди.


Според мен това е разковничето. Ако ползвате Белла, едно от правилата им гласи точно това Wink

# 9
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 025
Слънце, какво стана с бутер-баницата?

# 10
  • София
  • Мнения: 3 777
Цитат на: boo
Слънце, какво стана с бутер-баницата?


Няма никой, изядена е Grinning  Стана супер наду се отвсякъде, моята плънка беше и по суха и стана супер.

Сега си мисля какво друго мога да запека в бутер тесто,  че имам още в хладилника.
Май ще пробвам щрудел с ябълки.

# 11
  • Варна
  • Мнения: 2 839
Цитат на: Slunce
Сега си мисля какво друго мога да запека в бутер тесто,  че имам още в хладилника.
Май ще пробвам щрудел с ябълки.


Опитай тази рецепта на Звездев  Grinning
http://www.btv.bg/week/?magic=coming&tale=156&s_id=10434

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт