Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 ян. 2007, 19:56 ч.
  • Преглеждания  18 854  Мнения  34  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 311
Здравейте.Бихте ли ми казали освен пържоли и риба какво друго готвите в грил тигана?Вчера си купих и се чудех готвите ли примерно ориз,яйца,т.е. ползвате ли го като обикновен кръгъл тиган?

Реклама
# 1
  • Мнения: 502
Зеленчуци запичам на него.Също така и пърленки могат да се опекат/да са тънки и малки/ и стват много добре.
Ориз и яйца не съм пробвала.

# 2
  • София
  • Мнения: 4 291
Пържоли - свински, пилешки, също така пилешки шишчета, лук и чушки нарязани на шайби, ами май това е друго не се сещам. Моя тиган е като скара и става само за печене, така че бих пробвала за готвя яйца.

# 3
  • София
  • Мнения: 4 291
За риба също не го ползвам, защото рискувам всичко да замирише на риба.
Риба готвя единствено в пликовете за готвене във фурната. Хем не мирише, хем не пръска и не цапа.

# 4
  • София
  • Мнения: 301
Освен пържоли,вретена и разни меса(пиле,риба) слагам и всякакви зеленчуци-кромид лук на шайби,тиквички на филийки,чушки(червени,зелени,сладки,люти)патладжан на филийки,дори и домато на шайби стават СУПЕР-много леки и здравословни са така приготвените зеленчуци Peaceвместо пържени и мазни Naughtyпо-добре на грил Hug

# 5
  • Мнения: 4 380
От коя фирма ползвате такъв тиган? Аз все не мога да си намеря подходящ... Sad

# 6
  • BG
  • Мнения: 4 546
не го ползвам .само веднъж съм го пробвала с едни наденици. то една пушилка, едни пръски, загоряло става като "печеш" повече време  ooooh! и повече не ми се занимава с него  Rolling Eyes

# 7
  • БУРГАС
  • Мнения: 1 545
От коя фирма ползвате такъв тиган? Аз все не мога да си намеря подходящ... Sad
Аз имам на Тефал.Всичките ми тефлонови съдове са Тефал.Нямам никакви забележки към качеството. Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 223
Моят тиган е гладък тефлонов, но го ползвам като грилов - за сирене, кашкавал, тиквички на скара  Wink, вместо тостер - за препечени филийки, а понякога и за сандвичи - слагам парче кашкавал от едната страна на филийката, захлупвам я върху тигана и става супер печен сандвич, за крутончета за крем-супа.

# 9
  • Мнения: 844
Аз освен печени зеленчуци всякакъв вид, правя омлет става супер, палачинки абе изобщо каквото се сетиш.

# 10
  • Мнения: 4 380
Божеее, от толкова време гледам и нищо не ми хваща око, тъкмо заговорихме и си намерих. Купих си ето това на Старфрит -ще го видим колко ще излезне стока. Изглежда практично.




# 11
  • София
  • Мнения: 503
Аз правя пържоли - пилешки и свински, кюфтета, наденички, кърначета, шишчета всякакви, зеленчуци - тиквички, патладжани, даже и краставици, увити в бекон сиренца или кашкавалчета, риби  Grinning много по вкусно и здравословно  Wink

# 12
  • София
  • Мнения: 7 055
Божеее, от толкова време гледам и нищо не ми хваща око, тъкмо заговорихме и си намерих. Купих си ето това на Старфрит -ще го видим колко ще излезне стока. Изглежда практично.






Хenia, много ми харесва, как изглежда тигана. Ще споделиш ли, от къде го купи и каква му е цената ?

# 13
  • Мнения: 311
От коя фирма ползвате такъв тиган? Аз все не мога да си намеря подходящ... Sad
Моят е Тефал.Какви пръски,нали без мазнина се ползва?Аз нямам проблем.А палачинките не се ли отлепят трудно?Днес правих,но в обикновен тиган,защото не бях сигурна за резултата.

# 14
  • Мнения: 5 135
Правя пържоли, наденица, кренвирши, зеленчуци на скара. Моят е Тефал и изобщо не пръска, нито пък мирише особено силно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт