Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 ян. 2007, 20:11 ч.
  • Преглеждания  3 468  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Seattle
  • Мнения: 919
Исках да направя нещо за моята госпожица и ето това измислих, то пък взе че се получи много вкусно и почти не остана за дребната. В рецептата няма захар, малсо или мляко, но има яйца!!

1 пакет кори за баница
3-4 ябълки нарязани на тънки филийки
2 яйца (предполагам може само жълтък)
шепа стафиди
1 чаша Вода
Олио
 
Подрежда се като баница: кори, нарязаните ябълки, пак кори и пак така, като се слагат 2 или 3 пласта ябълки в зависимост от дълбичината на тавата. Между корите се пръска по малко олио. Стафидите се заливат с гореща вода и се оставят да постоят така поне 10 мин. след това заедно с водата се изсипват при предварително разбити яйцата и с тази смес се залива баницата, като стафидите остават отгоре. Пече се за около 20-25 мин. на средата на фурната на 180-200 градуса.
Стана приятно сладко на вкус дори и без никаква добавена захар.

Да ви е вкусно

Реклама
# 1
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 256
Мерси за рецептичката, ще пробвам!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт