Здравейте, аз съм майката на първото бебе родено в Токуда Болница - Калоян!
Първо искам да изразя благодарността си към целия акушер-гинекологичен екип на Болница Токуда, който спаси моя живот и  запази детето ми. И много благодарности на целия неонаталогичен екип, който от първия плач на Калоян се грижи неотлъчно за него, благодарение на техния труд и знания, аз и мъжът ми се радваме на усмивките му всеки ден!
Не разбирам защо хора пишещи във форума изказват мнение от трето и четвърто лице. В никакъв случай не съм щастлива, че мои "близки приятелки", изразяват компетентното си мнение вместо мен и комбинират оскъдни факти  по подходящ за темата "Кърмене" начин.
Добре разбирам желанието за пропагандиране на кърменето, и аз съм привърженик, но не мисля, че това е начина, Смърфиета! Пет реда невярно предадена информация обезмисля труда и грижите на целия неонатологичен екип на Токуда Болница, положини за моето дете и за всички останали бебета родени от 04/01/2007 година до днес. .
Отново искам да благодаря на целия екип, които се грижеше за мен - диагнозата ми беше тежка прееклампсия, синдром HELLP и на целия неонатологичен екип, които все още се грижи за детето ми и прави и невъзможното!
Скъпи момичета, това което ще получите вие и новородените ви бебчета в Токуда Болница са най-добрите специалисти, най-адекватните действия, най-човешкото отношение, най-добрите условия, най-добрите медикаменти и най-добрата техника. И поощряване на кърменето (да останем на темата).
Неразбирам негативизма във вече изтритата тема кърмене в Токуда. Тези хора в Токуда Болница се опитват да изградят нещо съвсем ново, нещо за което гледате по филмите и си мечтаете, нещо за което си плащате "на черно" и пак не получавате в другите болници. Може би истината е, че си заслужаваме отношението, което получаваме в "Майчин дом" (изказвам мнение, тъй като имах "щастието" да се "лекувам" там през декември 2006, с диагноза прееклампсия - без успех).
Аз и детето ми получихме в Токуда Болница всичко горепосочено и детето ми все още получава най-професионалното лечение и се храни с мойта кърма (пак по темата).
Скъпи мами имам една гореща молба към вас, пишете във форумите неща, които са се случили с вас, а не с шуренайката на шуренайко и ако все пак решите да цитирате шуренайката, направете го точно, а не както ви е угодно.