Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 293
Тази седмица имам рожден ден и искам да направя вертикална торта - блатовете се режат на ленти и слепям една за друга. Обаче се чудя с какъв крем да ги слепя? - дали има опастност да не се залепят и вертикалната торта да заприлича на Наклонената кула от Пиза newsm78
Мислех си да мажа блатовете с карамелизирано кондензирано мляко и още някакъв крем, но незнам какъв....и да сложа ли в него желатин или няма нужда newsm78

Ох, много моля някоя мама, ако е правила такава тортичка или има идея как да стане да помага Praynig Praynig Praynig
Цитирай


Мнения: 805
Маслен или млечно-маслен.няма нужда от желатин.
Цитирай

София

Мнения: 293
Мерси много, ще пробвам!
При добри резултати обещавам да се похваля Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.