Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 ян. 2007, 19:58 ч.
  • Преглеждания  394  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • софия
  • Мнения: 700
здравейте на всички Hug
моля ви дайте ми съвет за содената питка....има ли някакъв чалъм при правенето и...при последните ми опити да правя такава питка нещо става и отвътре не се изпича....седи клисаво

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Да не прекаляваш с брашното?
Печеш на около 160 градуса, ако е по-силно отвън се изпича бързо, а отвътре не. Слагаш в студена фурна и пускаш да се пече, не в предварително загрята, както е с втасалите питки. Горе-долу това се сещам.

# 2
  • софия
  • Мнения: 700
Да не прекаляваш с брашното?
Печеш на около 160 градуса, ако е по-силно отвън се изпича бързо, а отвътре не. Слагаш в студена фурна и пускаш да се пече, не в предварително загрята, както е с втасалите питки. Горе-долу това се сещам.

ми аз по рецепта...и досега са ми ставали...брашно слагам дори по-малко за да си добавям при нужда...за печенето - пише че се пече на силна фурна...сигурно тук е проблема

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт