Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

софия

Мнения: 684
здравейте на всички Hug
моля ви дайте ми съвет за содената питка....има ли някакъв чалъм при правенето и...при последните ми опити да правя такава питка нещо става и отвътре не се изпича....седи клисаво
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Да не прекаляваш с брашното?
Печеш на около 160 градуса, ако е по-силно отвън се изпича бързо, а отвътре не. Слагаш в студена фурна и пускаш да се пече, не в предварително загрята, както е с втасалите питки. Горе-долу това се сещам.
Цитирай

софия

Мнения: 684
Да не прекаляваш с брашното?
Печеш на около 160 градуса, ако е по-силно отвън се изпича бързо, а отвътре не. Слагаш в студена фурна и пускаш да се пече, не в предварително загрята, както е с втасалите питки. Горе-долу това се сещам.

ми аз по рецепта...и досега са ми ставали...брашно слагам дори по-малко за да си добавям при нужда...за печенето - пише че се пече на силна фурна...сигурно тук е проблема
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.