Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
как се правеше панировката
имаше корнфлейкс и мед и още нещо
някой знае ли ?
Цитирай


Мнения: 139
Крилцата на Хепи - класическите, се киснат в специална марината, която няма как да знаем, защото е фирмена тайна, знам само че има доста соев сос, затова като ги пържат изглеждат прегорели а то е от маринатата....
Иначе се поднасят със сос Барбекю, който пак се прави от готвачите на Хепи...
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
Крилцата на Хепи - класическите, се киснат в специална марината, която няма как да знаем, защото е фирмена тайна, знам само че има доста соев сос, затова като ги пържат изглеждат прегорели а то е от маринатата....
Иначе се поднасят със сос Барбекю, който пак се прави от готвачите на Хепи...
не аз питах за онези хрупкавите
при нас работеше готвач от хепи и ги правеше с натрушен корнфлейкс ,мед и още нещо
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
И аз искам да знам как  Embarassed
Цитирай


Мнения: 6 461
как се правеше панировката
имаше корнфлейкс и мед и още нещо
някой знае ли ?

Виж тази тема може да ти е от полза Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109436.msg1982334
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
как се правеше панировката
имаше корнфлейкс и мед и още нещо
някой знае ли ?

Виж тази тема може да ти е от полза Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109436.msg1982334

мерси дими  ама не е това което търся май
но ще пробвам
Пикантни крилца

ПРОДУКТИ:
по 300 гр. пилешки крилца( около три броя ) за 1 порция

сос за 8 порции:
980 гр. кетчуп
120 гр. бяло вино
30-40 гр. чесън ( пасиран )
10 гр. соев сос ( тъмен )
10 гр. мед

ПРИГОТВЯНЕ:
Крилцата се изчистват и се разполовяват ( по принцип се мариноват в горчица, кисело мляко,чесън, мед)
Всички съставки на соса се разбъркват . Крилцата се пържат до тъмно златисто, след това се отцеждат и се поставят в тиган. Добавя се от соса, непрекъснато се разбърква докато соса леко се сгъсти и крилцата се гланцират

Но със сигорност не е това
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
според общи спомени на всички  панировката е следната
яйца се смесват с мед и се разбиват а миксер
 панират се там след което в натрушен на ситно корнфлейкс и се пържат
корнфлейкса се мелеше  като орехи за  баклава
 
Цитирай


Мнения: 6 461
според общи спомени на всички  панировката е следната
яйца се смесват с мед и се разбиват а миксер
 панират се там след което в натрушен на ситно корнфлейкс и се пържат
корнфлейкса се мелеше  като орехи за  баклава
 
ANGYA,благодаря за рецептата  Peace
Преди да направя панировката ,ще трябва да направя нещо за крилцата...нали Mr. Green
Имам предвид дали трябва да им правя марината и да седят в нея или направо ги панирам и пържа или трябва да бъдат сварени първо и след това да се панират.
Мисля тази вечер да ги приготвя и искам да станат както трябва.
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
според общи спомени на всички  панировката е следната
яйца се смесват с мед и се разбиват а миксер
 панират се там след което в натрушен на ситно корнфлейкс и се пържат
корнфлейкса се мелеше  като орехи за  баклава
 
ANGYA,благодаря за рецептата  Peace
Преди да направя панировката ,ще трябва да направя нещо за крилцата...нали Mr. Green
Имам предвид дали трябва да им правя марината и да седят в нея или направо ги панирам и пържа или трябва да бъдат сварени първо и след това да се панират.
Мисля тази вечер да ги приготвя и искам да станат както трябва.

ами не ги мариноваха доколкото си спомням но можеш да ползваш маринатат от по горе Wink
  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.