Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 ян. 2007, 23:41 ч.
  • Преглеждания  531  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 483
Здравейте мили момичета Hug
В къщи много ни се е дояло туршия от камби с чесън, целина и морковче.
Как да направя маринатата?
Туршията ще я ядем веднага, няма да я затварям в буркани.
Процедурата ще е следната:
всички продукти в тенджврата и варене 5-10 мин Simple Smile
След това изстудяване и хапване. Може и да я оставя 24 часа да престои.
Не знам колко оцет, олио, сол да сложа #Cussing out
Правила съм я но не си запазих рецептата за маринатата...
Помагайте newsm17

Реклама
# 1
  • uk-kent
  • Мнения: 577
това са продукти за 1 буркан
4 супени лъжици оцет
1 съпена лъжица олио
1 супена лъжица захар
1/2 лъжица сол (ама аз слагам пове4ко)
8-10 зърна чер пипер
2-3 скилидки чесън
2 листа целина
камби,карфиол, моркови
дафинов лист и бахар при желание
Измиват се камбите ,морковите и карфиола и се нарязват на парченца. Напълват се буркани с продуктите. затварят се с капачки ,заливат се с вода и се поставят на котлона. варят 3 минути от завирането на водата. Вадят се и се обръщат горещи

p.s смятам че трябва да изчакаш поне 24 часа

# 2
  • Мнения: 483
ani metcalf ,
мерси точно това търсех  Hug

# 3
  • Мнения: 483
3 мин достатъчни ли са?

# 4
  • uk-kent
  • Мнения: 577
значи поставяш буркана/те в сьд с студена вода. пускаш котлона и чакаш водата да заври.след като заври засичаш 3 мин . това е !
бон апети и да пишеш харесва ли ти

# 5
  • Мнения: 483
Непременно Simple Smile Сега само трябва да го направя Joy
Мерси!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт