Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 1 фев. 2007, 15:29 ч.

Въпросчета за пилешките сърца

  • 1 260
  • 12
  •   0
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 537
Понеже реших изведнъж за довечера да направя пилешки сърца на фурна,а не съм правила до сега и искам да ви питам задължително ли трябва да ги сваря преди да ги пека или не? Изчетох доста рецепти и повечето казвате,че ги варите предварително newsm78 ,бързо ли се сваряват, ако не ,дали ще станат бързо баз да ги варя,директно във фурната със гъбки,лук и да ги залея с една чаша бира....чудех се дали ще им върви и ако залея и със малко доматен сос?!...връзва ли се тази комбинация  newsm78...това ми е измислената идея и продуктите които имам ...?!
Thanks предварително Crazy

# 1
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Бира и доматен сок нещо не ми се връзва. Сърцата са твърди, затова мисля, че е по-добре да ги свариш предварително. Запържи гъбките с масло, добави лука (по-на едро), може да нарежеш и чушка, морков, подправки на вкус. Прехвърляш в тавичка, слагаш всичко, поливаш с чаша бира и печеш.

# 2
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 299
Аз не ги варя, напраяво ги мятам във фурната или задушавам в тенджера - винаги стават вкусни!

# 3
  • USA
  • Мнения: 7 091
Аз не ги варя, напраяво ги мятам във фурната или задушавам в тенджера - винаги стават вкусни!

И аз така.

# 4
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Аз ги задушавам в тиган с много лук, без да ги варя предварително.

# 5
  • София
  • Мнения: 3 537
Мерси много, ,  Grinning нещо следобяд нямах форум Rolling Eyes
Кипнах ги сърцата само,за по -бързо, не ги варих много .Не съм слагала доматен сок,че като се замислих не се връзва наистина.Лука го нарязах на шайби ,обърках със сърцата и гъбите, сложих чубрица,поръсих и пилешки бульонче малко и масло и ги залях със 1 чаша бира и в йената. Сега се пекат и вече мирише много хубаво  Grinning Само чакам след малко да дойде и бирата Mr. Green
Целувки! Wink

# 6
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 299
Мерси много, ,  Grinning нещо следобяд нямах форум Rolling Eyes
Кипнах ги сърцата само,за по -бързо, не ги варих много .Не съм слагала доматен сок,че като се замислих не се връзва наистина.Лука го нарязах на шайби ,обърках със сърцата и гъбите, сложих чубрица,поръсих и пилешки бульонче малко и масло и ги залях със 1 чаша бира и в йената. Сега се пекат и вече мирише много хубаво  Grinning Само чакам след малко да дойде и бирата Mr. Green
Целувки! Wink
А ние чакаме отзиви.......

# 7
  • sofia
  • Мнения: 5 140
Не ги варя.
Последният път ги правих като дробчетата, с бира и малко дом сок.
Харесаха ми как станаха и се изпекоха.

# 8
  • София
  • Мнения: 3 537
Сърцата са станали божествени , преди малко ядохме мммммммммммм   newsm53
Мммм  newsm47 много съм доволна от себе си. Ето и пълната рецепта за тези които искат да я пробват, припоръчвам я вече  Crazy :

1 кг пил.сърца/кипнати предварително+ 1 малка лъж. сода във водата докато кипнат/
3 средно големи глави лук,нарязани на шайби
1 бурканче консервирани гъби от 300 гр нарязани
1/2 пакетче масло
половин пилешко бульонче
малко чубрица
малко босилек
1 чаша 250 гр бира
1 чаша вода

Всичко се обърква, залива се с бирата и водата който обича да има сосче,по преценка. Бум в йенската тенджера и се пече за около час. bowuu

Другия път ще импровизирам пак и ще пробвам и със доматен сос   bouquet

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 22:04 от Мимис

# 9
  • Хановер/Хасково
  • Мнения: 177
Аz ги правя с лук(много), домати и/или доматен сок, масло/олио, подправки(сол, черен пипер, чубрица, дафинов лист, кимион). Заливат се с бяло вино и гореЩа вода и се пекат във фурната до готовност. Сърцата може и да не се варят, просто Ще поемат повече течност.   bouquet

# 10
  • sofia
  • Мнения: 5 140
Сърцата са станали божествени , преди малко ядохме мммммммммммм   newsm53
Мммм  newsm47 много съм доволна от себе си. Ето и пълната рецепта за тези които искат да я пробват, припоръчвам я вече  Crazy :

1 кг пил.сърца/кипнати предварително+ 1 малка лъж. сода във водата докато кипнат/
3 средно големи глави лук,нарязани на шайби
1 бурканче консервирани гъби от 300 гр нарязани
1/2 пакетче масло
половин пилешко бульонче
малко чубрица
малко босилек
1 чаша 250 гр бира
1 чаша вода

Всичко се обърква, залива се с бирата и водата който обича да има сосче,по преценка. Бум в йенската тенджера и се пече за около час. bowuu

Другия път ще импровизирам пак и ще пробвам и със доматен сос   bouquet

И моите бяха почти по същия начин.
Браво Мимис. Hug  bouquet

# 11
  • София
  • Мнения: 3 537
  love001

# 12
  • софия
  • Мнения: 7 282
а содата защо слагате?

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт