Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Варна
  • Мнения: 997
Здравейте момичета!
Лекуваха ми раничка със Солкожин и на 17-ти съм на контролен преглед. Правих си 6 дена промивки с Тантум роза и си слагах глобулки Макмурор, и днес след второто мазане със Солкожин лекаря ми каза, че трябва да минат 3 месеца за да заздравее мястото и чак тогава да се мисли за ново забременяване. А през март месец стават 6 месеца от спонтанния ми аборт и тъкомо когато си мислих, че може да започнем с опитите, хайде още 3 месеца. Наистина ли толкова време трябва да чакам след това лечение, да отида и за друго мнение при друг лекар?

# 1
  • Варна
  • Мнения: 134
Щом така те е посъветвал лекаря ти по-добре да не рискуваш. 3 месеца са си дълго чакане, но пред алтернативата на евентуален нов спонтанен аборт и още 6 месеца чакане не си заслужава да бързаш.
Аз също имам подобни проблеми и съм решила, че чак като се възстановя напълно ще продължим с опитите.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 1 216
Хей, fever
и на мен ми лекуваха раничка със Солкожил, мазаха ме 3-4 пъти. След последното мазане наистина се чака 3 месеца, за да може да се възстанови мазаното място. После се преглежда, за да се види как се справя тъканта без лекарство и чак тогава е разумно да предприемаш "бебешки весели работи". Ако имаш съмнения в лекаря си отиди на друг преглед и чуй и там какво ще те посъветват, но на своя глава не действай, че е опасно. Успех и имай търпение с теб съм. Между първото и последното мазане при мен минаха 6 месеца и слава богу всичко е наред.   

# 3
  • Мнения: 377
Здравей, преди време и аз лекувах раничка със Солкужил, когато попитах лекърката дали трябва да се пазим, т.к. искахме бебе тя ми отговори, че няма проблем да действаме още сега по въпроса. И аз естествено повярвах не потърсих второ мнение. След окло месец бях бременна и много щастлива. А сега съм ужасно нещасна, т.к. преди дни ми предизвикаха раждане в 21-та г.с., т.к. бебето беше с малоформации несъвместими със живота. Моят съвет е изчакай тези 3-ри месеца за да не стане както при мене. Не съм напълно сигурна, че малоформациите на плода се дължат на лечението със Солкужил, но може би това е една от причините. Т. к. имам едно здраво детенце на 2год. и 10мес. и в рода си нямам наследствени болести.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт