Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 425
Направо съм възмутена. Току що разговарях с педиатърката на децата ми. Тя практикува е Градска болница във Варна и ми каза, че изхвърлят ( не знам дали това е точната дума) кабинета на детската консултация и го преместват в отделението кадето са останалите педиатрични кабинети. И това е защото директора на болницата решил че кабинета му трябва.
Но това не е всичко. Само преди няколко дни преместиха педиатричните кабинети в един тесен коридор, където болните деца са направо едно върху друго. Коридора е около 1 метър широк и около 4-5 метра дълъг. В него има 6 или 7 педиатрични кабинета, когато ходих миналата седмица, беше митинг, направо не можеш да се промъкнеш. А да не говорим за това, че за да достигнеш до кабинетите трябва за изкачиш около 10-15 стълби. А майчетата с малки бебета и колички, какво да правят?
Не се наядоха тия директори  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И сега болни и здрави деца на едно място направо нямам думи  #Cussing out

# 1
  • Варна
  • Мнения: 5 330
Не знаех, че е имало отделен кабинет за консултации, как е обслужвал толкова кабинети? По принцип педиатрите си въвеждат часове за консултации във време, в което не приемат болни деца. Щом кабинетите са в тесен коридор, за да няма струпване, би трябвало  да има часове и за болните....

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 425
Кабинета за детска консултация беше в отделен коридор, а всяка педиатърка има един ден в седмицата за консултация, в зависимост от това коя смяна е. На нашата педиатърка например консултацията е в четвъртък и всички деца са със час. Но по принцип за прегледите няма часове. Обяснението за това е, че децата не боледуват по график. И мисля, че е права.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт