Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 2 151
Отварям новата тема, в която всички трябва да споделим как сме си представяли всяка една от нас преди да се срещнем на живо, и какви са били първите ни впечатления, след като сме се запознали.
Пишете тук, за да стоплим студеното зимно време със свежото ни, макар и моментно настроение..Пишете за случки и срещи, спомени и впечатления, които сте имали и създали с времето за всяка една от мамите, пишещи тук.


За да дам тон на темата, ще копирам моите мнение от седмичната тема. Пък и иначе ще е доста пусто, докато всички се включат както си могат. А ние можем многооооо..

Аз bebo4e я помня с един кекс, който донесе в ресурсния център и ни каза, че майка и и го е направила специално за нас и за тържеството. Тогава май само нея не я бяхме виждали досега на живо..Ааа, и Валенцето идваше за сефте на наша среща.
И всеки питаше този до него: "А тая мама с кекса коя е ?"
Абе, bebo4e, ти що не извика тогава: "Аз съм майката на Петя, та всички на научат наведнъж коя си..Валенце, теб си те представях като една дребна, интелигентна, комуникативна и усмихната, борбена и здраво стъпила на земята мама..Никога няма да забравя как двете ти момиченца се бяха хванали за ръчички, и идваха заедно на тържеството в ресурсния център. А вие с таткото се бяхте изтупали като за концерт на...абе като за концерт на някоя любима група. Толкова мила гледка бяхте..И за теб се чудихме коя си, както и за Ели тогава. Много хубаво семейство сте.
Тогава направих много снимки и на Мими, и на Буби- едни такива розови и сладки момиченца. Помниш ли, че аз ги кръстих "принцеските"?


А Денат, бившата Денат де, сега нали е на Мистрал дъщеричката..Когато имахме среща в Магнолия, аз минах покрай нея, и взаимно се зяпахме, защото не се познавахме. Нея пък си я представях руса, може би от снимката на Бела в аватара и. Помня и самообладанието, което тя запазваше пред неизвестността, която я очакваше..Въобще тук всички са силни и умни мами, така, че мнението ми за всяка поотделно едва ли ще се различава много...

Хайде, някой да напише нещо друго, че аз съм обсебила темата с моите творения неделно..
Не издържах и пак започвам..
bim bam, ти си нашият Карбовски..Само да не паднеш сега от сравнението..Аз винаги съм искал да се занимавам с журналистика и като разбрах, че работиш в тая област, започнах да те слушам и чета с голям интерес и мъничко завист де..
Много ми харесва начина, по който излагаш мислите си- на подскоци, ведро и цветно.. Шапка ти свалям..
И Бояна си я представях твое копие, ама не..пак съм в грешка.

Е те това чудо да ми се падне снаха..На бим бам помня ведрото излъчване и вечната усмивка, обаче Бояна като ме изгледа намръщено с идеята да не я щипя по бузките и с подидеята да се разкарам по-бързо и да я оставя да си играе на спокойствие. Дааа, харесвам такива малки мъжки момичета.
Навремето предложих на radini да се сватосаме, сега съм в размисъл, след като познавам Дени и Бояна..

# 1
 • Мнения: 1 193
Сега да кажа аз нещо за Габи и Йосарян.Значи бях много объркана,влизах във форума,четях редовно и стигнах до един момент в който вече ви бърках.Бърках и децата ви,гледах снимки и не знаех коя от двете гледам.Беше ми неудобно да питам.И отивам на поредната среща в ресурсния център,гледам и си викам това е Габи,отивам и казвам"здравей не те познавам лично,но чета редовно,аз съм бебоче.А  тя ми казва" аз те познавам бебоче аз съм Йосарян" Embarassed

# 2
 • София
 • Мнения: 997
Запознах се с майките от форума на една среща в Дон Домат. Когато се регистрирах, вече течаха уговорките за въпросната среща и една от първите мами, която ми писа - Реза, ме покани. Реза  Hug , спомням си, че си те представях висока, улегнала чернокоска като мене...... ooooh! . Друг ярък спомен беше, че някой ми каза, че Валя има рожден ден. И понеже нямах представа какво харесва Валя, всъщност нямах представа коя е Валя  Embarassed , влязох в една книжарница и взех малка, глупава книжка със смешки. Сигурно самата аз съм била доста смешна, защото не познавах никого, дори никовете нищо не ми говореха. Запомних теб Габи, защото седеше до мен, както и Бим Бам - защото седеше срещу мен. Мама Иги, защото нея няма как да не я запомниш и май това беше.   bouquet

# 3
 • София
 • Мнения: 7 394
Цитат на: gabiplus в неделя, 04 февруари 2007, 17:14
Валенце, теб си те представях като една дребна, интелигентна, комуникативна и усмихната, борбена и здраво стъпила на земята мама..Никога няма да забравя как двете ти момиченца се бяха хванали за ръчички, и идваха заедно на тържеството в ресурсния център. А вие с таткото се бяхте изтупали като за концерт на...абе като за концерт на някоя любима група. Толкова мила гледка бяхте..И за теб се чудихме коя си, както и за Ели тогава. Много хубаво семейство сте.
Тогава направих много снимки и на Мими, и на Буби- едни такива розови и сладки момиченца. Помниш ли, че аз ги кръстих "принцеските"?
Габи,това ми хареса-дребна,интелигентна,комуникативна...дребна не съм,нали ,а дали съм здраво стъпила на земята не знам.Значи сме се били изтупали ,ми ние така си ходим облечени а за моите принцески-да ,помня,че именно ти ги нарече така,помня и хубавите снимки,които им направи.
Аз си представях най-вече Йосарян.Тогава като още нова във форума си представях модераторите като някакви шефове  и в тая връзка нея си я представях като някоя дама на средна възраст,с очила и много сериозна.Даже не посмях да и се представя тогава-че коя съм аз да говоря с модераторка.
Мая си я представях точно такава-много дейна и усмихната.
Тогава много исках да се запозная с Иги,но тя не дойде.
И Бим-бам-нея си я представях като,не знам,едно жизнено и весело,вечно усмихнато момиче,много разговорливо и услужливо-и тя си беше такава.Габи,а теб си те представях като бизнес дама-не знам защо така бях решила.Ти да не си бизнесдама все пак ?

# 4
 • София и там където не се пуши
 • Мнения: 11 988
Габи е една от най-сериозните в снимките, аз пък днес най-после свалих от камерата снимки от морето, та изгрева който съм снимала искам да го споделя с вас.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102015&photo=7

# 5
 • София
 • Мнения: 2 151
Дороти, а теб си те представях руса мама с две бебета, въпреки, че знаех, че "бебетата" ти всъщност са две големи момчета, да не кажа мъже. После като те видях си помисих, че си учителка, такава асоциация ми навяваше присъствието ти.


Валенце, каква ти бизнес дама? Минала съм и покрай двете и съм заминала след това..

Тъй като днес имам рожден ден, но ще се въздържа да кажа на колко години ставам, ще се включа довечера с описание на мамите, които съм пропуснала до момента.

# 6
 • Varna
 • Мнения: 882
Габи, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много щастие и любов![smilie=smile3525.gif] smile3525 smile3525.


За съжаление, аз съм присъствала само на една единствена среща. Срещата  премина за един миг, че ако не беше Силвето до мене да ми казва кой, кой е, шях да си недоумявам до ден днешен.
Габи беше на другия край и с нея успяхме да си кажем само "довиждане". Денат не пророни дума. Stun, също почти не обели дума. Като ги гледах двете си мислех през цялото време "Какви малки и силни, истински мами".
Освен, че не успях да се запозная с Габи, съжалявам страшно, че не се запознах с Петя и Йепе.
Реза я бях виждала на снимка преди това. Обаче  Йосариан наистина ме изненада. Аз също си я представях по друг начин, по висока, с тъмна коса дълга, с очила, строга. И незнам защо строга.
Ще продължа после, че шефът идва.......................

# 7
 • София
 • Мнения: 1 710
 newsm51 newsm51 newsm51
Честит Рожден ден Габи,
Много да си усмихната, здрава и все така оптимистично настроена!

# 8
 • София
 • Мнения: 434
Габи сърчице ,

Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве и нови свежи мисли в главата ти!

Цунки.  bouquet

# 9
 • София
 • Мнения: 2 327
Аз ще си призная че никого не си представях. Понеже съм си любопитко се разрових в старите снимки от форума и почти всички ги бях виждала на снимки Simple Smile
Първата мама с която се запознах е Firebird. Тя дойде вкъщи и ми показваше как да храня малкия когато беше само на няколко дни. Спомням си желанието и отзивчиивостта и и съм и много благодарна. Знам че е помогнала на още много мами с такива дечица. И ми е мъчно да гледам тъгата в очите и.
След това се запознах с Нина Simple Smile Единствената дума с която мога да я опиша е - колоритна Simple Smile
А след това беше мама Иги на срещата в Дон Домат. Аз отидох по-рано там и нямаше никой. Даже питах на една маса да не би да са от форума Embarassed После влезе Иги и я познах веднага. Колкото пъти съм я виждала винаги е усмихната. Въпреки всичките и проблеми и се възхищавам колко борбен човек е.
Тогава се запознах и с още няколко мами. Но за съжаление не съм от най разговорливите Simple Smile
Ще продължа друг път, че трябва някой да работи...

# 10
 • София, "Младост 3"
 • Мнения: 9 059
Йосариан си я представяс строга и някак по-консервативна - и като външност и като излъчване, но това беше от факта, че е модератор на форума ни.
НЕ бях особено изненадана от милата усмивка и ведрината, които излъчваше - нито от спойствието, което струи от нея.

ВИж сттарите снимки на Искрица ме смаяха... някак човек не вярва, че на толкова красили хора може да им се случат толкова лоши неща... НО когато се запознах на живо с нея - тя оправда всичките ми очаквания за красота, доброта и търпимост към всички и всичко...само такъв човек би понесъл трудностите, които й се налага да бори всеки ден.

Иги... много исках да се запозная с нея - когато това стана останах толкова очарована, колкото очаквах. Винаги ме е радвала онази ведра искра в очите й - която е там дори когато й е най-тежко.

Мая беше с Йосарианче и знам, че от тогава май не съм срещала толкова мил, добър и грижовен човек. За нея имах само усещане за доблрота, но нейната външност е точно толкова хубава колкото вътрешния й свят!

КАтя /файърбърд/ ме изненада с това, че толкова финна, нежна и крехка жена, носи такъв заряд в себе си - честно очаквах някак да е по-едра...нещо съразмерно с проблемите й... И тези огромни кафеви очи - толкова топли и така искрят когато тя се засмее!

Габи се оказа в моя квартал - бях очарована от огъня който гори в нея - по постовете е толкова някак тиха и кротка... но в нея има много женски чар и огън... щасливец е мъжа й Wink

За др - по-късно

# 11
 • Sofia
 • Мнения: 3 743
...
Тъй като днес имам рожден ден, но ще се въздържа да кажа на колко години ставам, ще се включа довечера с описание на мамите, които съм пропуснала до момента.

Ние пък знаем на колко ставаш smile3533
Да си жива, здрава, щастлива, много обичана и обичаща! И да си родиш една хубава дъщеричка, която да има твоите прекрасни очи  bouquet
Честит празник Hug

По темата...по-късно ще пиша Mr. Green

# 12
 • София
 • Мнения: 764
Здравейте мили мами аз съм съвсем новичка във форума и никой не познавам,но това е поправимо.
Но мисля че познавам Мая от преди докато ходихме в клиниката на Чавдаров и тя ми даваше смелост и много ценни съвети за РЕЛК и за социалните защото малката ми беше бебе и аз бях много притеснена.Ако е същата Мая за която си мисля - много е готина Grinning

# 13
 • високо
 • Мнения: 4 366
Габи, да си жива, здрава, много щастлива и от късмет да не се отървеш! Да те радва малкия мъж, а големия да те слуша...и пак да те радва!  bouquet

Аз се запознах с Мая в клиниката, още преди да дъществува форума. Направи ми впечатление колко усмихнати и ведри бяха двамата с Цецо. Още си спомням как се засмяха и двамата, когато ги попитахме от кога ходят в клиниката/те бяха с Ния/...после ни разказаха цялата сага...много се зарадвах, когато Мая се яви тук и предложи да създадем този форум  Heart Eyes

Реза също си я бях харесала още преди да се появи в нашия форум...спомням си когато се роди Диана...много се натъжих, че се оказа в нашите редици. Представях си я почти както изглежда, само че тъмнокоса и някак по-нахакана.

Първо се запознах с Катето/firebird/...пак преди да го има форума ни... бях се пищисала с ходенето в клиниката на Чавдаров...ако не беше Катето сигурно щях да съм изкукала...не съм си я представяла никак, но съм и страшно благодарна  Heart Eyes

Йосарианчето си го представях високо...но не и строго Hug
за другите не си спомням да съм си ги представяла...май ги видях на снимки Wink

# 14
 • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
 • Мнения: 3 607
Честит рожден ден Габи!   bouquet
Темата е много приятна. Аз отдавна избягвам да си създавам предварителна представа за хората от нет-а, защото обикновено греша Mr. Green Но винаги имам нещо наум. Първият човек, който видях от форма беше Мая Стоицева. Може би единствено за нея имах предварителна представа. Погрешна естествено. Живеем в един квартал и се уговорихме за среща, но и двете с малки деца, уговорката беше твърде уклончива - "около обяд на Бялото(заведение с пясъчник) или в градинката зад читалището. Joy Страшна уговорка- никой не знае как изглежда другия. Аз не знаех дали изобщо ще изляза този ден. Излязох и отидох на Бялото. А там фрашкано с майки с деца- ама много. Гледам едно къдраво мъниче яде фасове от земята, а майка му търчи подире му и вика- Ния, Ния. Два три пъти минава покрай мен и аз накрая се престраших и казвам много плахо" Извинявай- ти ли си Мая". Та така. Представях си я дребничка и енергична. Познах само за енергична. Hug
Не помня коя ни беше първата форумска среща. Но на повечето в началото ме беше срам да попитам кой кой е или да се представя. Сега понякога подемам инициативата, да запозная някой нов с останалите, защото знам какъв срам съм брала преди Mr. Green
Силвето Васева- останах много изненадана от гласа и- очаквах един плътен и твърд глас, а чУх един нежен и приятен гласец Wink
Агнешка не знам защо, но си я представях по - пухкава, от моята категория, а тя- предателка, Йога такава Hug Мляко с ориз  Wink
Но никога не съм очаквала, че има толкова отзивчиви хора. Всеки който съм помолила за нещо с половин уста от срам, е откликвал с такова широко отворено сърце, че направо си мисля, че не е възможно. Но факт.
Дороти, между другото с теб се познаваме не от коледния купон Laughing, а от една среща в Дон Домат.
Реза. Ами първото ми запознанство с нея беше по телефона. Аз се изненадах, че и се обадих, а тя май се изненада, че я търся Heart Eyes Бяха в болница с Ди - Мамма беше писала. И до сега не знам защо се обадих, но ето ти- любов от пръв поглед- децата ни ще се женят и планират вече 5-6 деца. Да не говорим, че се държат като олицетворение на скуката от двайсе годишен брак hahaha Joy hahaha Joy
Между другото си представях Мария много по- различна- с тъмна коса.
С много хора се запознах и покрай предаването в Радио Нет. Не си спомням тогава ли се запознах с Иги, но тогава започнахме да си пишем повече и на живо си влязахме направо в кръвната група. Hug
Много родители, с които сме си писали или сме се виждали на живо за съжаление вече не срещам да пишат тук. Може би четат.
За сега толкова, по- късно ще пиша още, защото архивите помнят Mr. Green

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт