Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 фев. 2007, 16:40 ч.
  • Преглеждания  776  Мнения  16  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 432
От няколко дни искам дя давам каша на МОм4ил,нооо не мога да я направя.........СТАВА МИ НА БУ4КИ.......направо побеснявам  Close.Съответно я изяждам аз  Blush и на другия ден отново на буци.Как успявате да я приготвите гладка?Инъ4е е вкусна и като се яде не се усе6тат бучиците,но искам да ми стане гладка.......как? Crazy

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 393
Трябва много бавно да прибавяш водата Hug

# 2
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Слагам количеството вода в шише за хранене добавям кашата с мерителна лъжичка от АМ(предварително съм изчислила грамажите) затварям и енергично разклащам.Ако ще се дава с лъжичка пресипвам в купичка.

# 3
  • Мнения: 3 205
При някои каши е важна температурата на водата. Виж какво пише на кутията. В студена не може да се разтвори, в гореща/ вряла - също. Най-добре е около 40 градуса.

# 4
  • Canada
  • Мнения: 325
Водата не трябва да  е много топла. Аз кашата я правя с вода със стайна температура.

# 5
  • София/ Баня Лука
  • Мнения: 1 690
А за коя каша става въпрс? Аз имам такива проблеми с кашите на Фризокрем- с каквато и вода да ги правя, не стават. Затова просто се отказах от тази марка. Crossing Arms

# 6
  • Bourgas
  • Мнения: 1 438
Наистина зависи и от самата марка каша, но и аз мисля,че доста е важна Т' Peace

# 7
  • София
  • Мнения: 3 447
При някои каши е важна температурата на водата. Виж какво пише на кутията. В студена не може да се разтвори, в гореща/ вряла - също. Най-добре е около 40 градуса.
Така мисля и аз.

# 8
  • Мнения: 8 241
Аз я приготвам в каква да е вода.. Гладка става ако е по-топла.. Ако е по-студена - по не се разтваря добре.. Сипвам кашата направо от кутията във водата много бавно и бъркам в същото време докато стане гладка и с гъстота .. каквато на момента преценя  Mr. Green

# 9
  • Велико Търново
  • Мнения: 6 097
Аз,купувам кашите на Фризо и не ми стават на буци Peace!Врялата вода махам от котлона и изчаквам да минат 10 мин./тогава е около 40градуса/ и към водата прибавям кашата.

# 10
  • София
  • Мнения: 127
никой ли не дава "слънчо" - с тях няма никакъв проблем, в каквато и вода да я разтваряш правиш гъстота, каквато искаш. аз не ползвам мерителни лъж. всичко на око и досега дъщеря ми не се е оплакала newsm68

# 11
  • Пловдив
  • Мнения: 2 467
Реших го тоя проблем с ел.бъркалка за фрапе  Mr. Green И в студена вода да я бъркаш,  пак ще се разтвори с тая бъркалка. Става една гладичка, симпатична  Wink

# 12
  • Австрия, Линц
  • Мнения: 277
Наистина зависи от температурата на водата с която приготвяш кашата. Когато е гореща става на бучки, а с топла водичка се разтваря много добре. Аз първоначално приготвях с кърма, но така веднага се втечнява и преминах на вода, а като добавя и плодово пюре става голяма вкусотия! Simple Smile

# 13
  • Пловдив
  • Мнения: 443
Мисля, че зависи от марката. Аз като купувах на Нестле, все така ми ставаха. Много съм доволна от Милупа!!

# 14
  • Варна
  • Мнения: 1 432
А за коя каша става въпрс? Аз имам такива проблеми с кашите на Фризокрем- с каквато и вода да ги правя, не стават. Затова просто се отказах от тази марка. Crossing Arms

то4но за тази ка6а става въпрос.И Слън4ото така става..............ама днес да ви кажа я докарах смнооооого пипкане и старание.Мом4и мнооого я хареса  Heart Eyes........
Мерси за съветите  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт