Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 6 фев. 2007, 10:47 ч.

Кисело мляко-откога?

 • 1 789
 • 3
 •   1
Отговори
 • Бургас Славейков
 • Мнения: 1 975
Пак съм аз wavey

Искам да питам и за киселото мляко - откога може да се дава и какво да бъде newsm78
На последната консултация лекарката ми каза, че мога да давам плодово кисело мляко с бисквити и дори да заместя първото хранене с това, но на мен ми се струва раничко. Бях чела, че се въвежда след 1годинка, коя е истината newsm78

# 1
 • Бургас Славейков
 • Мнения: 1 975
Тук има нещо гнило newsm78 имаше поне 8 отговора, а сега newsm78

Нещо му става на тоя сървър, а, не стига, че не ни пуска по сума ти време, а сега и отговори зачезват newsm78 #Crazy

# 2
 • БГ - София
 • Мнения: 7 823
Тук има нещо гнило newsm78 имаше поне 8 отговора, а сега newsm78

Нещо му става на тоя сървър, а, не стига, че не ни пуска по сума ти време, а сега и отговори зачезват newsm78 #Crazy

В този подфорум важат всички Правила, валидни и за останалите подфоруми.

Този подфорум е създаден с цел да Ви предостави контакт с медицински специалист, който е доказал себе си професионалист в областта си.

Името на форума и профила на д-р Слънчева е Доктор Nivea Baby, което е продиктувано от това, че Nivea Baby са спонсори на този раздел.

Д-р Слънчева се е заела с нелеката задача да отговаря на Вашите въпроси, свързани със здравето и отглеждането на най-малките и мога да Ви уверя, че нейната задача не е да рекламира дадените продукти, а да Ви дава съвети и насоки относно проблеми и въпроси, зададени от Вас.

Този подфорум НЕ е дискусионен и няма да дублира добре познатите подфоруми Майки (бъдещи и настоящи), Здравословни проблеми или друг тематичен подфорум, а е своеобразен онлайн кабинет на д-р Слънчева.
Приема се, че зададените тук въпроси са отправени единствено към д-р Слънчева.

Всеки, който желае да се допита до останалите потребители по даден проблем и/или да дискутира дадена тема е свободен да го направи в някой от останалите тематични подфоруми дори и въпросът му да дублира този тук.

За да бъдат добре структурирани и видни въпросите и отговорите, то в този подфорум няма да се допускат дискусии, а темите ще съдържат въпрос от потребител и отговор от д-р Слънчева.Ясно зададените въпроси без последващи дискусии ще предоставят възможност на д-р Слънчева по-лесно и бързо да отговаря, да дава отговори на повече запитвания и да бъде по-полезна със съветите си към Вас.

Моля, при задаване на въпросите си, опитвайте се да подадете максимално информация за проблема.
Старайте се да не задавате въпроси, които са дискутирани многократно и/или за тях има еднозначна и ясна информация, както и въпроси, които не са в компетенцията и не са ориентирани към специалността на д-р Слънчева.

Моля имайте предвид, че диагнози и лечение не могат да се поставят онлайн и като отговори на въпросите си може да очаквате насока към специалист или изследване, съвети относно обгрижването на децата, информация относно често срещани или актуални проблеми, но не и окончателни диагнози и предписания за лечение.

Отговори на зададените въпроси д-р Слънчева ще дава два пъти седмично.


Предварително благодаря на всички за спазването на правилата!

Моля, не ми създавайте излишна работа, има достатъчно места за дискусии. Ако момичето иска някоя от вас да и даде съвет ще пусне въпроса си другаде! Galiq_82, ако искаш да има дискусия пусни темата в някой от форумите за хранене или и в двата.
Приятен ден  Simple Smile!

# 3
 • Мнения: 5 760
Здравейте! Права сте добре е това да стане около 1 год на детето.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт