Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 фев. 2007, 12:13 ч.
  • Преглеждания  1 767  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • In the house in the wood
  • Мнения: 91
Здравейте! Simple SmileВчера си купих тигана с капак на Тефал от Билла,нали сега има една промоция за влизането ни в Европа.Много ми се иска още днес да го пробвам и ще ви бъда безкрайно благодарна ако споделите някои ваши рецепти.  bouquet

Реклама
# 1
  • Мнения: 311
Можеш да готвиш в него всичко,каквото и в обикн.тенджера-ориз със зеленчуци,винен кебап и др.,да пържиш всичко,като не е задължително винаги да слагаш капака.Някои го ползват и като грил-тиган-за пържоли,риба,яйца.Моят грил-тиган също е от тази промоция в Била,много съм доволна от него,а сега ще си взимам и формата за сладкиши.

# 2
  • uk-kent
  • Мнения: 577
честите нова придобивкаSimple Smile
и аз сьм на мнение че можеш да готвиш почти всичко в него.
аз наи-често приготвям миш-маш,пилешки пьржолки с гьби,свински кьсчета сьс зеленчучи,сметана и кисели краставички,дробчета.......ако те интересува по-подробно някоя рецепта,питаи  Hug

# 3
  • In the house in the wood
  • Мнения: 91
честите нова придобивка:-)
и аз сьм на мнение че можеш да готвиш почти всичко в него.
аз наи-често приготвям миш-маш,пилешки пьржолки с гьби,свински кьсчета сьс зеленчучи,сметана и кисели краставички,дробчета.......ако те интересува по-подробно някоя рецепта,питаи  Hug
Благодаря !Харесаха ми пилешките пържолки и свинските късчета.Напиши ми как ги правиш,ако можеш!Благодаря предварително!

# 4
  • uk-kent
  • Мнения: 577
честите нова придобивка:-)
и аз сьм на мнение че можеш да готвиш почти всичко в него.
аз наи-често приготвям миш-маш,пилешки пьржолки с гьби,свински кьсчета сьс зеленчучи,сметана и кисели краставички,дробчета.......ако те интересува по-подробно някоя рецепта,питаи  Hug
Благодаря !Харесаха ми пилешките пържолки и свинските късчета.Напиши ми как ги правиш,ако можеш!Благодаря предварително!
пилешки пьржоли (аз обикновенно приготвям 3 броя)
150 гр краве масло
1 малко бурканче мариновани гьби
поправки на вкус(сол,черен пипер)

посолявам месото и го оставям да престои около 30 мин.
разтапям маслото в тигана и нарежам пьржолите и гьбите.похлупвам капака и оставям за 15 мин.след това ги обрьщам
и ги оставям за още 15 мин.
това е ,гарнирам с печени картофи.

# 5
  • uk-kent
  • Мнения: 577
свински кьсчета сьс сметана.
500 гр.обезкостено свинско месо(или колкото имашWink )
100 мл.олио
150 мл.течна готварска сметана
преска чушка(зелена,червена)
1 морков
3 големи глави лук(може и повечко)
3 бр.средно големи кисели краставички
черен пипер,сол,магданоз
сока от 1/2 лимон
нарязваме лука(на полумесеци) и месото на едро,настьргваме зеленчуците(без краставичките) и.
всичко това поставяме в тигана сьс силно загорещеното олио за 5 мин,след това намаляме котлона(при мен мах.е 6,аз намалям на 4)
добавяме около 100 мл.вода и оставяме да се задушава.когато водата се е изпарила (след около 25 мин)дьрпаме от котлона и добавяме течната сметаната,нарязаните на ивички краставички,сока от лимона и поправките.

# 6
  • София
  • Мнения: 1 608
Абсолютно всичко. Имам го от лятото на 2004г. и не спирам да го използвам. Мога да кажа, че почти всичко готвя в него.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт