От 2 седмици в кв. "Дианабад", където живея, спира тока всяка вечер към 00.00ч. за десетина минутки. Обяснението от Енергото беше, че това е "техническо превключване" и винаги си го е имало. Да, но аз за толкова години, явно сега го забелязвам. А при вас, момичета как е ? Наистина ли е нормално това?
Не е болка за умиране, но на мен ми пречи. Примерно винаги пускам съдомиялната вечер , и съответно тя всеки път спира, защото нямаме ток.
мда за съжаление , печката ми го показва защото и се нулира часовника, и после за да я включа трябва да го настроя пак - вече честно казано не го сверявам а само натискам там някакъв час да се покаже че ми е втръснало , няма неюо дето да не се нулира вкъщи междо другото / е везната ми която е на баерии / и по нея ако имам нерви сверявам и микровълнова и готварска печка.
Аз живея в Студентски град и от известно време ми прави впечатление, че почти не минава ден без да ни спрат дори за малко тока.Мен лично това много ме притеснява, защото при всяко аварийно прекъсване на тока съществува риск от изгаряне на някой електроуред. И без друго събираме пари с месеци, за да си купим нещо. Да не говорим, че може да заседне някой от нас в асансьора, а това не е особено приятно.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.