Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 фев. 2007, 18:19 ч.
  • Преглеждания  527  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
Здравейте момичета,

Към вас се обръщам пак защото на мъжа ми, който е местен редовната му фраза е I on't know та добре, че сте вие и ми давате отговор на всеки мъчещ ме въпрос.  Искам да извадя на майка ми документ за постоянно пребиваване тук, или поне да стои да ми гледа децата поне 10 месеца, а имам само временна зелена карта. Мога ли да го направя след като самата аз нямам постоянна зелена карта. От къде да прочета по-подробно по въпроса?
Много благодаря

Реклама
# 1
  • UK, Derby
  • Мнения: 1 959
Така както чета звучи че си от Америка.Погледна ли в сайта на БГ посолството там мисля че те ще ти дадът подробна информация

# 2
  • usa
  • Мнения: 3 367
dokoloto az знам НЕ;ако ти си гражданин става за максимум година,сравнителмно лесно и бързо;
ако не си-можете да я викате за по 6м,да ходи до канада и мексико и да се надявате да няма проблем;
 на наш близък майка му така 3 години седя за по 6 м с по 1-2 месеца в бг колкор за "очи",но последния път са и дали само 1 месец на летището та трябва да се внимава..

# 3
  • usa
  • Мнения: 2 110
и според мен не можеш да и извадиш документ за постоянно пребиваване в щатите, но можеш след като тя вземе виза и дойде в щатите да подадете молба в ins за удължаване на престоя и в страната.

# 4
  • USA
  • Мнения: 393
Миз ти е отговорила. Поканата да прати мъжа ти. Да си вземе open самолетен билет. Най-вероятно ще и дадат 6 м престой. Пускате за усължаване и тя си е легална, докато пристигне отговора (незвисимо дали е положителен или отрицателен). Нащи познати така си "държаха" бабата.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт