Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 608
Имаше една рецепта, но кой да помни и пази- Embarassed
Цитирай


Мнения: 7 473
Това изрових, ама дали за него говориш  newsm78

http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=3&open_art … e=3116&sort=7
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=357
Цитирай

София

Мнения: 352
Такъв хайвер в наща къща се прави по следния начин -
1 чаша грис се сварява хубаво в 4 чащи вода и се бърка осоло 4-5 мин.
добавя се 1\2 ч. олио,  1 не много толяма глава лук, 1 яйце - сурово, малко лимонов сок и сол на вкус. Разбърква се хубаво и се оставя да истине.  Много си го харесваме, дано и на вас да ви допадне!   Laughing
Цитирай

София

Мнения: 3 387
Ето една рецепта на Джема,която лично на мен много ми допадна:

Фалшива салата с червен хайвер

2-3 филета маринована риба
топено сирене
1-2 моркова
100-150гр масло

Всичко се минава през месомелачката,целта е да се получи на едри зърна ,за да може моркова да се сбърка с червен хайвер.Салатата има успех,който я е кусвал не може да разбере точно какво има вътре,но всички са сигурни,че червен хайвер има.

  bouquet
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Ето една рецепта на Джема,която лично на мен много ми допадна:

Фалшива салата с червен хайвер

2-3 филета маринована риба
топено сирене
1-2 моркова
100-150гр масло

Всичко се минава през месомелачката,целта е да се получи на едри зърна ,за да може моркова да се сбърка с червен хайвер.Салатата има успех,който я е кусвал не може да разбере точно какво има вътре,но всички са сигурни,че червен хайвер има.

  bouquet
Тази рецептичка ми допадна, а колко топено сирене?
Цитирай

София

Мнения: 3 387
Аз сложих една опаковка,но съм копирала рецептата точно и не знам колко е в оригинал.Но те и другите продукти не са с точен грамаж ,така че мисля въпрос на вкус и собствена преценка. Peace  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 1 608
Имах предвид този с гриса, но и останалите рецепти много ми допаднаха.
Благодаря дами!  bouquet
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
geleva, благодаря!   bouquet
Цитирай

София/Сливен

Мнения: 1 194
Отговорих ти в темата за тарама-та, че нея видях първо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.