Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 511
Момичета дайте идейка как да приготвя килограм пилешки сърца. Сега ги варя да им падне кръвта. Предварително благодаря на всички за идейките!!!
Цитирай

София

Мнения: 391
Дано не си ги преварила! Всъщност няма нужда от варене, трябва само хубаво да се измият и след това се задушават в масълце с малко сол и черен пипер! Това е!
Цитирай

София

Мнения: 1 340
Пилешки сърчица в масло
Панирани пилешки сърчица
Пилешки сърчица
Цитирай

Пловдив

Мнения: 511
Реших да направя този линк -пилешки сърца. От мен добавям 1 настърган морков. Ще докладвам какво е станало! Горещо ви благодаря!!!!
Цитирай

София

Мнения: 19 735
Варя ги най-малко 1.5 часа- за да станат мнго меки.


Една рецепт от мен:
В йенска тенджера:
- измитите сърца/аз слагам и дроб пилешки/-сурови
-лук
-морков
-1/2 ч.ч. бяло вино
-30-40 масло+1-2 сл олио
1-2 с.л соев сос
пушено сирене
лентички бекон
джинджифил, много малко сол, черен пипер
вода, колкото да ги покрие
Слагаш капака и във фурната: 1.5 часа на 160 градуса.
« Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 11:25 от denis_d »
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.