Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

за кисела

  • 12 фев. 2007, 11:00 ч.
  • Преглеждания  748  Мнения  19  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 740
Привет! Hug
Искам да ви попитам задължително ли е да се дава кисел, от тези готовите, на прах? Ще изпуснем ли нещо, ако ги поотложа?
Може би има теми, но търсачката не иска да ме "обслужи" Blush
Благодаря!

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Не, изобщо не е задължително.
Никога не съм давала, няма и да давам.

# 2
  • София
  • Мнения: 1 132
Не е задължително разбира се  Grinning И няма нищо да изпуснете, ако ги поотложиш  Wink
Аз правя понякога, но купувам натурално царевично нишесте - без оцветители, аромати и тем подобни подобрители. Прибавям АМ и пасирани или настъргани плодове. Добре се получава  Simple Smile

# 3
  • СОФИЯ
  • Мнения: 887
Не мисля,че е задължително,дажя смятам,че е излишно.Чела съм,че е богат на соли и може би заради това може да се дава от време на време,но е по-добре да се прави с натурално нишесте,защото в готовите кисели(на прах)май има доста химия.

# 4
  • Мнения: 5 003
Аз купих преди време такъв на прах, но не съм давала. Приготвам му с домашно плодово пюре.

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 244
Нищо няма да изпуснете ако не даваш.
Аз съм правила, за разнообразие, но само с натурално царевично нишесте (което е 1/3 от количеството) и поне 2 намачкани или настъргани плода, например комбинация от ябълка и банан.

# 6
  • София
  • Мнения: 676
Не е задължително приемането на кисели. Синчето ми не ги харесва много. Пък и няма от какво ценно да се лиши.

# 7
  • Varna
  • Мнения: 1 436
Нищо полезно няма в кисела, по-добре давай каша или плодове  Hug

# 8
  • Варна
  • Мнения: 128
вече два пъти пробвам да правя кисел по рецпети от форума с пасирана ябълка, сварено нишесте във вода и после добавен АМ но голям буламач става ... явно нещо не го правя както трябва. Как точно го приготвяте....

# 9
  • София
  • Мнения: 11 565
Това готовото, на прах, дето са го кръстили "кисел" не е никакъв кисел, всъщност.
Не съм давала от тях-пълни са с боички и миризмички.
Правех нишестен крем от натурално царевично нишесте и добавях пасиран плод или плодово пюре-това бяха моите кисели. Детето ми ги харесваше.

# 10
  • Sf
  • Мнения: 2 989
Никога не съм давала кисел, няма и да дам.Нищо няма да пропуснеш.Аз за следобед давам каша или микс от мляко, плодово пюре /или настърган плод/ и бисквита.Повече второто, каша 1-2 пъти в седмицата.

# 11
  • София
  • Мнения: 895
Точно от тези готовите кисели на прах даже е препоръчително да не му даваш на детенце- само оцветители, нищо полезно. Ако искаш да му даваш кисел си купи натурално нишесте и добавяй в него настърган плод. Peace

# 12
  • София, Гео Милев
  • Мнения: 832
Не, изобщо не е задължително.
Никога не съм давала, няма и да давам.

 Peace
Това е най - отвратителното нещо. Сина ми изобщо не го харесва.

# 13
  • sofia
  • Мнения: 5 140
Давах плодово пюре + каша = нещо като кисел, но не точно.

# 14
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Моят син повръща такива подобни.Хапва си само домашно приготвени,и то не винаги.Мисля си,че му остана лошото чувство към кремовете от млечната кухня.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт