Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 фев. 2007, 11:00 ч.

за кисела

  • 757
  • 19
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 740
Привет! Hug
Искам да ви попитам задължително ли е да се дава кисел, от тези готовите, на прах? Ще изпуснем ли нещо, ако ги поотложа?
Може би има теми, но търсачката не иска да ме "обслужи" Blush
Благодаря!

# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
Не, изобщо не е задължително.
Никога не съм давала, няма и да давам.

# 2
  • София
  • Мнения: 1 141
Не е задължително разбира се  Grinning И няма нищо да изпуснете, ако ги поотложиш  Wink
Аз правя понякога, но купувам натурално царевично нишесте - без оцветители, аромати и тем подобни подобрители. Прибавям АМ и пасирани или настъргани плодове. Добре се получава  Simple Smile

# 3
  • СОФИЯ
  • Мнения: 887
Не мисля,че е задължително,дажя смятам,че е излишно.Чела съм,че е богат на соли и може би заради това може да се дава от време на време,но е по-добре да се прави с натурално нишесте,защото в готовите кисели(на прах)май има доста химия.

# 4
  • Мнения: 5 003
Аз купих преди време такъв на прах, но не съм давала. Приготвам му с домашно плодово пюре.

# 5
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 279
Нищо няма да изпуснете ако не даваш.
Аз съм правила, за разнообразие, но само с натурално царевично нишесте (което е 1/3 от количеството) и поне 2 намачкани или настъргани плода, например комбинация от ябълка и банан.

# 6
  • София
  • Мнения: 676
Не е задължително приемането на кисели. Синчето ми не ги харесва много. Пък и няма от какво ценно да се лиши.

# 7
  • Varna
  • Мнения: 1 443
Нищо полезно няма в кисела, по-добре давай каша или плодове  Hug

# 8
  • Варна
  • Мнения: 128
вече два пъти пробвам да правя кисел по рецпети от форума с пасирана ябълка, сварено нишесте във вода и после добавен АМ но голям буламач става ... явно нещо не го правя както трябва. Как точно го приготвяте....

# 9
  • София
  • Мнения: 11 652
Това готовото, на прах, дето са го кръстили "кисел" не е никакъв кисел, всъщност.
Не съм давала от тях-пълни са с боички и миризмички.
Правех нишестен крем от натурално царевично нишесте и добавях пасиран плод или плодово пюре-това бяха моите кисели. Детето ми ги харесваше.

# 10
  • Sf
  • Мнения: 3 119
Никога не съм давала кисел, няма и да дам.Нищо няма да пропуснеш.Аз за следобед давам каша или микс от мляко, плодово пюре /или настърган плод/ и бисквита.Повече второто, каша 1-2 пъти в седмицата.

# 11
  • София
  • Мнения: 895
Точно от тези готовите кисели на прах даже е препоръчително да не му даваш на детенце- само оцветители, нищо полезно. Ако искаш да му даваш кисел си купи натурално нишесте и добавяй в него настърган плод. Peace

# 12
  • София, Гео Милев
  • Мнения: 832
Не, изобщо не е задължително.
Никога не съм давала, няма и да давам.

 Peace
Това е най - отвратителното нещо. Сина ми изобщо не го харесва.

# 13
  • sofia
  • Мнения: 5 140
Давах плодово пюре + каша = нещо като кисел, но не точно.

# 14
  • Разград
  • Мнения: 3 029
Моят син повръща такива подобни.Хапва си само домашно приготвени,и то не винаги.Мисля си,че му остана лошото чувство към кремовете от млечната кухня.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт