Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • varna
 • Мнения: 168
Напоследък ми се налага да карам мъжа ми да прави разни неща под натиск. Става въпрос за ситуации, в които една жена не може да се оправи сама и й трябва чисто мъжка помощ. Какво правите когато мъжът ви откаже да свърши работата под предлог " Сега съм изморен", " Е, точно сега ли трябва" или пък просто обяви каузата за тъпа, когато не му се занимава... В моя случай се искаше от него да монтира една кука до вратата на апартамента, за да заключвам там количката на детето. Е, колко приказки се изприказваха докато го убедя....В края на краищата я  направи, но се ядосвам, че не става от раз, а трябва 1 седмица да мърморя. Само моя мъж ли е такъъъв  newsm78 Ама иначе като се хване ги прави нещата перфектни. Та исках да ви попитам коя как се справя с мъжа си, кажете си тактиките, с които го принуждавате да "стане на вашата", така да се каже "трикчета". Аз мърморя или се хващам аз да свърша нещо и знам, че като види, че се захващам ще свърши той работата  Joy. Вие сте.....

# 1
 • Мнения: 1 243
Предложи му секс!  Joy Ако и за това е уморен, значи наистина трябва да си почива и не го закачай... Hug

# 2
 • whiskey bar
 • Мнения: 679
Жена ми предлага директно пари..Или приятелките си..Или екскурзия на Сайшелите..
Е как да откажа да сменя една крушка,ми то сърце не ми дава  Mr. Green

# 3
 • гр. Козлодуй
 • Мнения: 203
Мъжете май много често се уморяват Simple Smile.

# 4
 • При хората, които обичам
 • Мнения: 3 193
Тони, ама вие трябва да имате ценоразпис, извинявай. Крушка - срещу приятелка. Пазаруване - срещу друга. Ремонт на шкафчета - екскурзия и т.н... Joy То иначе ще вземеш да ги сменяш по желание. Крушките, де.

# 5
 • София
 • Мнения: 58
Не ми се налага да го принуждавам. Преди да реши един човек да създаде сем. трябва да знае че в него се включват множество отговорности.
Ако "крушката" е проблем какво да говорим за големите такива.
За съжаление ще ти се наложи мила доста да го превъзпитаваш.

# 6
 • в Низината
 • Мнения: 706
Айде да не казвам всички, но повечето мъже са такива - повторяш до безкрайност и тогава свършват работата. И моят е към тази категория. Вече 2 седмици "слага" уплътнението на входната врата, от 1 месец повтарям да оправи рафтовете в гардероба, за да не падат, от 2 седмици говоря за прага на банята - щеше да слага плочки, а за первазите на вратите - сигурно 1 година обещава да ги закове като хората./понеже сме в ново жилище и още дооправяме/.И още много неща от тоя сорт.
В началото се ядосвах, но вече го давам по-търпеливо! #Crazy

# 7
 • София
 • Мнения: 1 351
Никак. Докато не реши сам да направи това което искам.
Но това е, защото не съм добър манипулатор.
Ще пробвам да предложа пари или някоя приятелка, да видим дали ще клъвне. Laughing

# 8
 • Мнения: 4 912
Общо взето не се налага да го карам да направи нещо.

# 9
 • София
 • Мнения: 1 273
"Точно сега ли трябва да го направя?" --леле това изречение ме изкарва извън равновесие. Понякога си мърморя по една седмица--Ужас. Но и аз съм си талава нервачка и държа каквото кажа да стане веднага, а той един такъв спокоен и бавен #Crazy. Иначе като почне да прави нещо няма равен Mr. Green

# 10
 • Мнения: 364
Тактика трябва, тактикааааа! Grinning
Започваш да увърташ нещо от рода - "Виж скъпи тук с тази вратичка на шкафа нещо не е добре. Аз не му разбирам много, би ли го погледнал. То ще е някаква дреболия, но е по-добре специалист да го погледне, защото ти се справяш блестящо с такива неща. Ох каква щастливка съм, на другите жени мъжете са толкова нескопосни! Утре ще се похваля на Мимето какво злато имам в къщи!"
След такова "изчеткване" няма начин да не стане! Хвалете го пред хората в негово присъствие - колко е сръчен, досетлив, оправен - това върши чудеса. Мъжете са горди създания и много обичат да ги хвалят! Успех!

# 11
 • Мнения: 4 380
Трябва да промениш названието на темата. Не "да стане на вашата", а да си размърда малко задника и да свърши нещо в къщи.

За съжаление, и за си имам търтей в къщи. Не подлежи на превъзпитание. Шута един ден като прелее хептен чашата и това е. #2gunfire #2gunfire

# 12
 • varna
 • Мнения: 168
Цитат
Преди да реши един човек да създаде сем. трябва да знае че в него се включват множество отговорности.
Ако "крушката" е проблем какво да говорим за големите такива.
Той чудесно се справя с отговорностите си в семейството и за мен те са много над тези на ниво "лампата и шкафчето". Затова и се омъжих за него. На мен проблема ми наистина е "лампата", но той не смятам, че е такъв, че да окачествя мъжа си като безотговорен. Просто за мен по-важни са неща от друг характер (например, че е добър баща и т.н.) Казах още и че като се захване ги прави нещата прекрасни, но аз се ядосвам, че не става на момента, а когато той реши, че му се занимава и има време. Ей за това ми беше думата, а не че е безотговорен и недозрял да създава семейство както излезе от твоите думи!!!  Та аз други "проблеми" с него нямам и съм сигурна, че много жени биха предпочели такива проблеми пред проблеми с друг характер.

# 13
 • Мнения: 4 380
Весенце, не опитвай да го оправдаваш, защото оправдание за това няма. Както той е добър баща, така и ти добра майка. Както той работи за бюджета, така и ти. Но ти му переш гащите и му готвиш, а той една кука не може да ти завинти. Outta Joint Това не е просто безотговорност. Това е висша степен мъжки мързел- те се смятат още за царчета, около които жената да тича с престилката и парцала- да им чисти, готви, обслужва- на масата, в леглото...навсякъде. А те да се правят на интересни за една крушка и да ти скъсат нервите.

# 14
Е,аз трябва да похваля моя мъж,не ми се налага да мърморя,много е изпълнителен,един път е достатъчно да му кажа и да ми свърши работа.Пу-пу, да не му уроки.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт