Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 фев. 2007, 18:00 ч.
  • Преглеждания  1 358  Мнения  30  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 583
Здравейте мами, ползвате ли бързо нагряващите кани за преваряване на вода. Досега преварявах на котлона, но ми се струва безмислено да чакам 5 минути, може ли да използвам тази кана, която при кипване на водата изключва?

Реклама
# 1
  • Варна/София
  • Мнения: 1 761
Аз съм ползвала. Няма проблем ,важното е водата да кипне а дали за 5 или за 15мин. няма разлика Peace

# 2
  • Враца-София-Перник
  • Мнения: 582
Само в кана преварявам от самото начало .

# 3
  • София
  • Мнения: 5 143
Няма проблем ,важното е водата да кипне а дали за 5 или за 15мин. няма разлика Peace

педиатрите твърдят, че имало разлика.

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Аз изобщо не виждам смисъл от преваряване, а 6 месеца е оптимален срок, може да престанеш. Иначе ако държиш ,каната върши работа, да.

# 5
  • София
  • Мнения: 11 565
За да е "преварена", водата трябва да е вряла поне 10 минути-така ме учиха навремето в училището за родители и така правех.
Лошото на бързонагряващата кана е, че когато водата заври-изключва. Затова не става за преваряване. Някой беше писал навремето, че ако капакът на каната се вдигне, тогава не изключва. Но не съм пробвала дали наистина става така.

# 6
  • София
  • Мнения: 5 143
Някой беше писал навремето, че ако капакът на каната се вдигне, тогава не изключва. Но не съм пробвала дали наистина става така.

да, става. аз го пробвах наскоро, като се опитвах да овлажнявам временно въздуха в стаята. махаш капака и няма защита. но трябва да се внимава да не се изпари всичката вода, че тогава лошо...

# 7
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Аз също съм ползвала такава кана.Вярно е,че при вдигнат капак не изключва,но така кипи,че водата остава наполовина и пръска навсякъде.Като изключи каната аз отново я включвах и така няколко пъти.

# 8
  • София
  • Мнения: 895
Аз също ползвам такава кана. След като водата веднъж е завряла на 100 градуса, няма как да има микроби в нея. Много по-лесно е от тенджерки на котлони... наскоро имаше такава тема всъщност, потърси я и ще намериш повече отговори! Peace

# 9
  • София, Гео Милев
  • Мнения: 832
Само в кана преварявам от самото начало .

 И аз така.

# 10
  • София
  • Мнения: 8 354
Ей сега се рових в нета да чета за времето, което е необходимо за преваряването на водата за приготвяне на бебешки храни и формула - Водата трябва да ври с мехурчета по цялата повърхност най-малко 1 минута

# 11
  • Мнения: 4 395
Само с такава кана преварявах. Можеш да оставиш капака отворен известно време.

# 12
  • Пловдив
  • Мнения: 351
Нямам такава кана, но не виждам да има проблем в този начин на преваряванена водата. На става бързо и лесно Peace.

# 13
  • Мнения: 348
Не съм ползвала такава кана. След шестия месец минахме на изворна вода "Девин" и повече не съм преварявала.

# 14
  • Somewhere over the rainbow
  • Мнения: 315
Аз също ползвам такава кана. След като водата веднъж е завряла на 100 градуса, няма как да има микроби в нея. Много по-лесно е от тенджерки на котлони... наскоро имаше такава тема всъщност, потърси я и ще намериш повече отговори! Peace
Тази кана е едно голямо удобство за мен, откакто се роди малката. Винаги имам преварена вода, която си затоплям до желаната от мен температура.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт