Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 фев. 2007, 12:12 ч.
  • Преглеждания  4 652  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 924
гарнитура.

Кажете всичките си идеи.
Марината?

Знам - набучквам с морковче и чесънче. Поопържвам. Задушавам.
А за гарнитурите - освен картоф и ориз, търся разнообразие.

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 415
Моята марината ,която правя е :сок от 2-3 портокала,чесън пресован ,соев сос,горчица,мед,сол и черен пипер.Всичко разбърквам и мажа месото,престоява около 1 час и го слагам да се пече.  chef  bouquet
За гарнитура предпочитам картофено пюре или задушени картофки с копър и чесън!Но ти може да опиташ със задушени зеленчуци например или нещо друго по ваш вкус! Hug

# 2
  • Мнения: 924
Това с   портокалите е страхотна идея.  bouquet

# 3
  • София
  • Мнения: 4 293
Моята марината ,която правя е :сок от 2-3 портокала,чесън пресован ,соев сос,горчица,мед,сол и черен пипер.Всичко разбърквам и мажа месото,престоява около 1 час и го слагам да се пече.  chef  bouquet
За гарнитура предпочитам картофено пюре или задушени картофки с копър и чесън!Но ти може да опиташ със задушени зеленчуци например или нещо друго по ваш вкус! Hug
Идеята е много добра, тъкмо се чудех какво по-различно  newsm78 че това готвене всеки ден край няма. Ще пробвам тези дни, че имам телешко във фризера. Благодаря 
 smile3501

# 4
  • София
  • Мнения: 3 415
Радвам се ,че ви допадна!Забравих да пиша,че е хубаво,ако ви се намира вкъщи 30гр.водка или някакъв друг алкохол,но и без него става,аз съм го правила и в двата варианта.Когато се пече месцето трябва да не е на много висока температура и честичко да се полива.Ако се наложи го покриите с фолио и накрая запечете за коричка.  chef  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт