Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 13 фев. 2007, 22:56 ч.
  • Преглеждания  746  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 292
Здравейте, момичета, пак аз ви тормозя с моите въпроси. Извинявайте ако досаждам с моите проблеми, обаче още съм в началото на всички тези изследвания и процедури, които предстоят на чакащите бебче с огромно нетърпение и и имам нужда от вашата подкрепа и съвет. Дали може да ми кажете нещо за тези изследвания:

LH - 9.17 при реф. стойности фол. 1.9 - 12.5
FSH - 6. 3 при реф. стойности фол. 2.5 - 10.2
Estradiol - 321.8 при реф. стойности фол. 40 - 606

Четох тук, че съотношението ЛХ/ ФСХ трябва да е 1:1, или че е ЛХ трябва да е по-малко от ФСХ, и не знам дали са ок, въпреки че са в границите?

Освен това си правих изследване за хламидии и като резултат пише

6.3 и дадени граници 0-11??? Rolling Eyes Shocked
Означава ли това, че нямам хламидии, или? Не трябва ли да пише, че резултата е отрицателен? Heart Eyes

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 321
Оххх, аз тези съотношения така и не можах да ги оправя.
За хламидията - и тук не мога да ти помогна Sad Аз правих изследвания чрез секрет и там ясно си пише + или -.

Консултирай се с лекаря си!

# 2
  • софия
  • Мнения: 903
Рибче, хламидията ти е отрицателна, не се притеснявай.
Съотношението ЛХ/ФСХ трябва да е 1/1 в идеалния случай. Често обаче не е така и пак няма праблем.
На кой ден са правени хормоните? Възможно е да имаш задържан фоликул.
Късмет.

# 3
  • София
  • Мнения: 7 718
Това съотношение е индикатор за поликистоза. Но не е задължително. Консултирай се с лекар.

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 292
Благодаря ви, момичета, за мненията. Изследванията правих на 5 ден от цикъла. White, може ли да ми кажеш каква точно е връзката със задържания фоликул, защото преди няколко месеца имах горе-долу същите съотношения на ЛХ и ФСХ, а и друг са ми казвали лекари, че имам задържан фоликул, а на мен не ми е много ясно това. Иначе за ПКЯ не знам, никой лекар досега не ми е казвал, че е възможно да имам такова, може ли да не са го открили? ПКЯ би трябвало ясно да се вижда на УЗ нали?

# 5
  • София
  • Мнения: 7 718
Да.

# 6
  • близо до София
  • Мнения: 1 986
Рибче, резултатът ти за хламидиите е отрицателен със сигурност.Желая ти успех. Peace

# 7
  • Мнения: 4 700
"Четох тук, че съотношението ЛХ/ ФСХ трябва да е 1:1, или че е ЛХ трябва да е по-малко от ФСХ, и не знам дали са ок, въпреки че са в границите?"

А какво оzна4ава когато ЛХ е по пове4е от ФСХ. Моите са  6,6 ЛХ и 5,8 ФСХ, а преди това 3,5 ЛХ и 3,00 ФСХ


# 8
  • София
  • Мнения: 7 718
Зависи от реф. стойности.

# 9
  • Мнения: 4 700
в нормата са, но лх е пове4е от фсх.  Thinking  ooooh!

# 10
  • Sofia
  • Мнения: 292
Да, и аз това се чудя Rolling Eyes Може ли някъде да се прочете нещо за това, защото при мен и двата пъти когато си изследвах хормони бяха така - ЛХ по-високо от ФСХ? И аз четох тук противоречиви мнения как трябва да е точно и кое какво означава, но не успях да придобия добра представа. Лали, ти, тъй като доста си чела във форума,  дали знаеш нещо по въпроса, ако можеш да ни поориентираш малко Hug

# 11
  • София
  • Мнения: 7 718
Рибче, когато съотношените на ЛХ:ФСХ е над едно се предполага и търси поликистоза, но не е задължително. Преглед трябва. Да са ти казвали нещо за множество малки кистички?

# 12
  • Мнения: 4 700
ами при мен няма ни6то. Гледаха ме преди 10 дни и вси4ко е наред.

риб4е, дано и при теб да е така.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт