Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • В страната на бурите
  • Мнения: 398
Искам да си купя акумулираща печка - знаете ли къде мога да намеря и ориентировачно какви са цените? Много бях доволна от нашата, но се повреди ooooh!

# 1
  • Мнения: 190
Искам да си купя акумулираща печка - знаете ли къде мога да намеря и ориентировачно какви са цените? Много бях доволна от нашата, но се повреди ooooh!

Тя акумулиращата печка е съвсем елементарна - нагреватели и акумулиращи елементи - тухли примерно. Защо не я ремонтираш?
Такива май отдавна не се продават - то особена файда няма, освен ако не си по цял ден вкъщи, а и тогава не може да се сравни като икономичност с климатик.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 604
И аз мисля, че не се продават вече такива печки. Относно икономичността им - нашата сме я засичали сега в топлата зима харчи ток за около 1 лв. на нощна тарифа и поддържа температура около 22 градуса цял ден в хола (който е с някакви стандартни размери на панелен хол предполагам). Това за мен е суперикономично. Наистина, обаче, ако те няма по цял ден вкъщи, не върши работа.

# 3
  • Мнения: 689
Ми не съм доволна - сутрин в стаята е адска жега, а вечер преди лягане си е студено. Отделно, че изсушава въздуха и едва дишам на разсъмване. Събуждам се с пресъхнало гърло.

# 4
  • Мнения: 420
Ако не е голямо помещението вършат работа, но заема място в стаята.
Нови май не ги продават вече.
Поне тези, които бяха най-добри / "Изгрев"/ не ги произвеждат вече.
По едно време изкараха някакви на частна фирма, но не бяха особено сполучливи.
Втора употреба са 50-100 лева - зависи от състоянието.
Дори и неработеща да я вземеш, ремонта е елементарен.
Ако беше от Пловдив, щях да ти кажа откъде да си вземеш запазена на "Изгрев", но за София не знам.
Ако те устройва втора употреба, гледай обявите по вестниците.

Общи условия

Активация на акаунт