Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
какво е мнението ви за хомеопатите които не са традиционни лекари - примерно педиатри ? Аз отскоро лекувам детето си по този начин и малко се притеснявам като разказвате за хомеопати с 20 г. стаж като лекари - традиционни имам предвид? Моля накой да ме успокои!

# 1
  • Мнения: 172
Не разбрах при класически хомеопат ли сте или при боаронец-ако сте при последния,не очаквай кои знае какви резултати.

# 2
не не сме при боаронец , а при класически хомеопат но не е педиатър , макар да си има диплом за класически хомеопат това дали има значение за преценката и. newsm78

# 3
  • Мнения: 189
Значи, предимството на това, че лекаря е педиатър и хомеопат е това, че той си поставя диагнозата и той си лекува детето. Когато е само хомеопат се базира на диагнозите на лекарите, въпреки че те не са решаващи при хомеопатията. Дъщеря ми първо я водех само при хомеопат, но той беше адски краен и това не ми харесваше. Отричаше изцяло медицината и всичко свързано с нея. Сега я водя при педиатър класически хомеопат, но например, когато дъщеря ми се разболя от скарлатина и даде антибиотик, защото стрептококовата инфекция не се лекува с хомеопатия. След това като имаше проблеми с вексините и сложихме полиомиелит убита, защото имаше епидемия и я изчистихме с хомеопатичния полиомиелит. С две думи те варират когато има данен проблем и лично на мен това ми допада повече. А иначе от 7 години я лекувам с хомеопатия.

# 4
  • Варна
  • Мнения: 16
Класическият хомеопат непоставя диагноза, а се ръководи от симптомите. Чрез тях се определя лекарството в дадения случай. Моето семейство се лекува по този начин вече 7 г. Наложи ми се да приема антибиотици след аборта /по мед.причини/, а след това ги чистихме/грубо казано/.

# 5
Благодаря ви за отговорите сега съм малко по спокойна - защото от скоро лекувам детето си по тозиначин - просто видях че от много лекарства няма много полза - за 1 м. изпихме какви ли не сиропи за кашлица , а сега чрез класическа хомеопатия виждам подобрение - просто съм малко недоверчива, именно защото моя хомеопат не е традиционен лекар в истинския смисъл на думата. Аз съм от Пловдив, ако някой знае класически хомеопат - педиатър нека ми препоръча такъв за всеки случай.Благодаря Ви.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт