Здравейте на всички ! Опитвам се от известно време да намеря телефоните на Бони и Джули, но засега без особен успех. Дали някой не може да ми помогне. Също така не отказвам и телефони на други добри гримьори ! Благодаря ви много предварително
Здравейте на всички ! Опитвам се от известно време да намеря телефоните на Бони и Джули, но засега без особен успех. Дали някой не може да ми помогне. Също така не отказвам и телефони на други добри гримьори ! Благодаря ви много предварително
От къде си ? За Бургас мога да ти препоръчам Мирослава. Ако те интересува тел мога да ти дам на ЛС.
На Бони мисля, че Мимка ми го беше пращала,но съм го изтрила. Аз лично имам една гримьорка, мнооого съм доволна , не взима скъпо, а използва само висша козметика . В София е пиши ако те интересува
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.