Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 фев. 2007, 21:00 ч.
  • Преглеждания  6 407  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Нямам си никаква идея,а не ми се рови из бумагите в къщи Rolling Eyes

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 854
Ами аз ги приготвям така: в панировката слагам яйце, малко подправки по желание, една две лъжички брашно, малко бира и сол. Първо овалвам ролцата в малко брашно, после ги потапям в панировката и след това ги овалвам и в галета. Стават много вкусни. Не се пържат много, само до леко златисто. Успех в готвенето! Peace

# 2
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Ами аз ги приготвям така: в панировката слагам яйце, малко подправки по желание, една две лъжички брашно, малко бира и сол. Първо овалвам ролцата в малко брашно, после ги потапям в панировката и след това ги овалвам и в галета. Стават много вкусни. Не се пържат много, само до леко златисто. Успех в готвенето! Peace

мерси мила,още сега ще ги панирам-само да дойде мъжо Hug

# 3
  • Мнения: 6 142
Аз ги панирам в паста патафри.

# 4
  • Видин
  • Мнения: 5 457
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

# 5
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

Ами,като цял ден съм си клатила краката Mr. Green
И това имам в нали4ност,като изклу4им разните му там салами Sick

п.п.такъв смях му ударих,като те видях в моята тема,4е си викам-каква съм шматка,цяла тема пуснах,а не се сетих да ти пиша на скейпа Joy

# 6
  • Видин
  • Мнения: 5 457
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

Ами,като цял ден съм си клатила краката Mr. Green

В това не се и съмнявам, по-скоро си залепнала пред компютъра  Mr. Green.

# 7
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

Ами,като цял ден съм си клатила краката Mr. Green

В това не се и съмнявам, по-скоро си залепнала пред компютъра  Mr. Green.

Трии си поста,да не го скива мъжо #Cussing out Mr. Green

# 8
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Ами аз ги приготвям така: в панировката слагам яйце, малко подправки по желание, една две лъжички брашно, малко бира и сол. Първо овалвам ролцата в малко брашно, после ги потапям в панировката и след това ги овалвам и в галета. Стават много вкусни. Не се пържат много, само до леко златисто. Успех в готвенето! Peace

Станаха супер  bouquet

# 9
  • Мнения: 108
А аз да попитам, варите ли първо ролцата? Имам едни във фризера и ме е страх да приготвя каквото и да е с тях, че все се излагах до сега Embarassed. Но тази рецепта ми звучи добре.

# 10
  • Мнения: 2 096
Аз не ги варя, пържени или панирани те стават много бързо/и са си съвсем мекички отвътре/. Също използвам замразени, даже и сега съм си извадила да се размразяват, че тази вечер ще има морска гозби.

# 11
  • БГ
  • Мнения: 626
А аз да попитам, варите ли първо ролцата? Имам едни във фризера и ме е страх да приготвя каквото и да е с тях, че все се излагах до сега Embarassed. Но тази рецепта ми звучи добре.
Мятай ги в микровълновата за 3 мин на 500 вата и са готови направо за консумация!

# 12
  • Видин
  • Мнения: 2 657
И мойте бяха замразени Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт