Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин

Мнения: 2 657
Нямам си никаква идея,а не ми се рови из бумагите в къщи Rolling Eyes
Цитирай

София

Мнения: 853
Ами аз ги приготвям така: в панировката слагам яйце, малко подправки по желание, една две лъжички брашно, малко бира и сол. Първо овалвам ролцата в малко брашно, после ги потапям в панировката и след това ги овалвам и в галета. Стават много вкусни. Не се пържат много, само до леко златисто. Успех в готвенето! Peace
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Ами аз ги приготвям така: в панировката слагам яйце, малко подправки по желание, една две лъжички брашно, малко бира и сол. Първо овалвам ролцата в малко брашно, после ги потапям в панировката и след това ги овалвам и в галета. Стават много вкусни. Не се пържат много, само до леко златисто. Успех в готвенето! Peace

мерси мила,още сега ще ги панирам-само да дойде мъжо Hug
Цитирай


Мнения: 6 142
Аз ги панирам в паста патафри.
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

Ами,като цял ден съм си клатила краката Mr. Green
И това имам в нали4ност,като изклу4им разните му там салами Sick

п.п.такъв смях му ударих,като те видях в моята тема,4е си викам-каква съм шматка,цяла тема пуснах,а не се сетих да ти пиша на скейпа 35
Цитирай

Видин

Мнения: 5 152
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

Ами,като цял ден съм си клатила краката Mr. Green

В това не се и съмнявам, по-скоро си залепнала пред компютъра  Mr. Green.
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Аз пък изобщо не ги панирам, а само леко ги запържвам в олио докато леекичко започнат да се зачервяват.
Йо, какво си се разготвила посред нощите  Laughing.

Ами,като цял ден съм си клатила краката Mr. Green

В това не се и съмнявам, по-скоро си залепнала пред компютъра  Mr. Green.

Трии си поста,да не го скива мъжо #Cussing out Mr. Green
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Ами аз ги приготвям така: в панировката слагам яйце, малко подправки по желание, една две лъжички брашно, малко бира и сол. Първо овалвам ролцата в малко брашно, после ги потапям в панировката и след това ги овалвам и в галета. Стават много вкусни. Не се пържат много, само до леко златисто. Успех в готвенето! Peace

Станаха супер  bouquet
Цитирай


Мнения: 108
А аз да попитам, варите ли първо ролцата? Имам едни във фризера и ме е страх да приготвя каквото и да е с тях, че все се излагах до сега Embarassed. Но тази рецепта ми звучи добре.
Цитирай


Мнения: 2 094
Аз не ги варя, пържени или панирани те стават много бързо/и са си съвсем мекички отвътре/. Също използвам замразени, даже и сега съм си извадила да се размразяват, че тази вечер ще има морска гозби.
Цитирай

БГ

Мнения: 607
А аз да попитам, варите ли първо ролцата? Имам едни във фризера и ме е страх да приготвя каквото и да е с тях, че все се излагах до сега Embarassed. Но тази рецепта ми звучи добре.
Мятай ги в микровълновата за 3 мин на 500 вата и са готови направо за консумация!
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
И мойте бяха замразени Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.