Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 7 фев. 2005, 13:17 ч.

Бисквитена торта за 10 месечно

  • 1 942
  • 16
  •   1
Отговори
  • Sofiа
  • Мнения: 2 568
Мислех си тези дни, че за разнообразие на следобедните закуски на Бобо мога да направя бисквитена торта. Вие давали ли сте такова нещо?

# 1
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Да - правех я в малки купички и ставаше като пастичка:)

# 2
  • София
  • Мнения: 2 203
Идеята е много добра, стига материлите да си струват;). Аз и досега давам на Ради за следобедна закуска, а и в яслите е честа практика.

# 3
  • БГ - София
  • Мнения: 7 814
Цитат на: yosarian
Да - правех я в малки купички и ставаше като пастичка:)


Същото, това ни е любимата следобедна закуска, освен бисквити слагам и парченца банан.

# 4
  • Sofiа
  • Мнения: 2 568
Цитат на: Iva_D
Идеята е много добра, стига материлите да си струват;). Аз и досега давам на Ради за следобедна закуска, а и в яслите е честа практика.

Какво имаш предвид?
Аз мисля да използвам обикновени бисквити и натурално нишесте. Сигурно ще сложа малко сок от някой компот в нишестето за да стане леко сладко.
Отворена съм за всякакви идеи, които си струват  Wink

# 5
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Цитат на: Ellypr
Цитат на: yosarian
Да - правех я в малки купички и ставаше като пастичка:)


Същото, това ни е любимата следобедна закуска, освен бисквити слагам и парченца банан.

ММММ Мням мням(поглаждам си коремчето доволно) Laughing

# 6
  • София
  • Мнения: 2 203
Ами нали знаеш наклонностите ми към здр. хранене;). Имам предвид пълнозърнести бисквити без разни маргарини, комбинирани с разлини кремове - плодов нишестен, млечен млечен смесен с пасиран плод, крем от варени/печени ябълки.

# 7
  • Sofiа
  • Мнения: 2 568
Цитат на: Iva_D
Ами нали знаеш наклонностите ми към здр. хранене;). Имам предвид пълнозърнести бисквити без разни маргарини, комбинирани с разлини кремове - плодов нишестен, млечен млечен смесен с пасиран плод, крем от варени/печени ябълки.

Ами долу-горе това ми е идеята. Ще пробвам и с бисквитите Ревю да я направя - но те са по-твърдички - май ще трябва да ги понакисна преди това  Thinking

# 8
  • БГ - София
  • Мнения: 7 814
Цитат на: Valery
Цитат на: Iva_D
Ами нали знаеш наклонностите ми към здр. хранене;). Имам предвид пълнозърнести бисквити без разни маргарини, комбинирани с разлини кремове - плодов нишестен, млечен млечен смесен с пасиран плод, крем от варени/печени ябълки.

Ами долу-горе това ми е идеята. Ще пробвам и с бисквитите Ревю да я направя - но те са по-твърдички - май ще трябва да ги понакисна преди това  Thinking


Направи крема по рядък и мисля, че ще стане. Аз по-принцип когато слагам бисквити правя кремовете по редички, напр. с 200 - 300 мл. повече мляко, слагам на крем за 500 мл. Но и Дани вече яде прясно мляко де.

# 9
  • там,откъдето се вижда морето...
  • Мнения: 928
Аз я правя с бисквити ''Закуска'' и натурално нишесте.Плодове давам отделно.Много обичаме такава тортичка.

# 10
  • Букурещ
  • Мнения: 7 137
точно на 10 мес дадох бисквитена торта, често правят в кухнята.

# 11
  • Добрич
  • Мнения: 3 228
Заинтригувахте ме!
Скоро и ние ще навършим тази възраст.
Valery, дай някаква рецепта, моля!

# 12
  • Перник
  • Мнения: 81
На Иринка я правя доста често но сьс бисквити Закуска и натурално нишесте горе долу от както беше на вашата вьзраст.

# 13
  • между два цигански квартала
  • Мнения: 1 381
Цитат на: anuschka
Заинтригувахте ме!
Скоро и ние ще навършим тази възраст.
Valery, дай някаква рецепта, моля!


правиш си креме от нишесте. Аз съм давала и от тези на др Йоткер, имт повече вкус. Важно е да добавиш адап. мляко след като си направила нишестето с вода. Натрошаваш бисквите (аз използвам Закуска много добре се разтварят, може и бишкоти) и заливаш с с кремчето и като се охлади е готово за сервиране.

# 14
  • Добрич
  • Мнения: 3 228
Цитат на: Eva
Цитат на: anuschka
Заинтригувахте ме!
Скоро и ние ще навършим тази възраст.
Valery, дай някаква рецепта, моля!


правиш си креме от нишесте. Аз съм давала и от тези на др Йоткер, имт повече вкус. Важно е да добавиш адап. мляко след като си направила нишестето с вода. Натрошаваш бисквите (аз използвам Закуска много добре се разтварят, може и бишкоти) и заливаш с с кремчето и като се охлади е готово за сервиране.

Сърдечно благодаря!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт