Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Here,doing nothing is doing something,and it's a good feeling.Ум се с пари не купува,а най-много пари струва.Красотата не е симетрия, красотата е хармония.U must immerse urself in an unfamiliar world,in order to truly understand,ur own."The univ

Мнения: 418
Привет момичета:

Имам нужда от вашата помощ .. Днес специално си купих Шприц и се ОПИТАХ да направя сладки .,... на вкус са супер ... на вид ...ужасТ. Направо сам разочарована от себе си, а уж мога да готвя какви ли не завъртулки, а едни обикновени spritz-ovani сладки ми се опънаха ... ето по тази рецепта направих "сладките"
http://www.allhomemadecookies.com/recipes/pressed/spritzcookies.htm

ТАЗИ смес стана много лепкава и недостачно гъста .... стана глетаво ...едно такова ужасно ....и просто течеше от спртица .... добавих малко какао и още малко брашно ... стана като тесто за курабийки ... но пак излизаше от машинката ... и въобще и при давата случая никаква или почти никаква форма ... ПОмогнете ...дайте рецепта , к/о действа или съвет какво да направя следващия път различно ....Благодаря ви ! Направо ми се развали настроението .... Crying or Very sad
Цитирай

uk-kent

Мнения: 577
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149839.msg2862059
тук има доста инфо по темата
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Виждам, че рецептата е с масло или маргарин, няма значение и с мас да е. Когато направиш тестото , го сложи в хладилника за 30 мин. за да се стегне. После пълниш шприца, правиш си сладките, но останалото неизползвано още тесто пак трябва да стои в хладилника, не на стайна Т.
Цитирай
BLAGODARJA VI MOMICHETA !!!! Pak shet se probvam Smile njama da se otkazvam sled parvija opit, ako stane nehsto sledvashtoja pat hsteima snimki Smile

  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.