Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 5 257
Имам телешки дроб.
Дайте някоя рецепта с телешки дроб  Praynig .
Цитирай
znam, tse triabva da postoi edna nosht s otset, za da stane krehak na drugia den
Цитирай


Мнения: 5 257
Цитат на: oleole
znam, tse triabva da postoi edna nosht s otset, za da stane krehak na drugia den


Лелей  ooooh! , аз сутринта го извадих от фризера да се размразява....
Май за утре ще го правя.....
Оцет или мляко, защото нещо ми се върти мляко в главата  ooooh!  Thinking
Цитирай


Мнения: 3 452
Да, кисне в прясно мляко известно време.
От майки ми го знам, тя пържи дроба чудесно......аз така го обичам, нищо че вредно.
Сори, но за идея с дроб не мога да ти помогна...
Цитирай

Варна

Мнения: 590
Бях чела във форума за това, че дробът се държи в хлебна сода една нощ, за да му излезе кръвта , след което се измива и се готви. Така и направих.
Стана много крехък  и  пухкав. За първи път ми се случва да ям такъв крехък дроб - обикновено е сух, а понякога и жилав, въпреки, че съм го държала в марината.
Цитирай


Мнения: 5 257
Да кажа как го направих дроба :
Накиснах го в прясно мляко да престои през ноща.
Нарязах го на филийки, овалях го в брашно и го изпържих.
Предварително нарязах лук на филийки и го сложих в йена.
Изпърженият дроб се слага върху лука и се захлупва, за да се задуши. Раздрусва се.
Осолява се след като се изпържи, а не предварително.
Това е.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.