Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 32 отговора

По-близо до звездите

Мнения: 274
Момичета,
когато правите мусака и пълнени чушки, задължително ли запържвате сместа Thinking
Има ли възможност пак да е на вкус като запържена, но да не се пържи, защото аз имам проблеми със стомаха  Sick , но съпругът ми харесва вкуса на запръжката и не мога да угодя и на него, и на себе си  ooooh!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 446
Не запържвам. Вкуса според мен си остава същия. За мусака слагам всичко в суров вариант и става много вкусно , и за пълнени чушки е така. Пробвай с мусака мисля , че няма да усети. Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 3 839
Аз задушавам. На вкус е като запърженото. Преди пържех, но заради децата сега задушавам.
Цитирай

София

Мнения: 901
Аз задушавам. На вкус е като запърженото. Преди пържех, но заради децата сега задушавам.

 Peace
Цитирай

По-близо до звездите

Мнения: 274
Аз задушавам. На вкус е като запърженото. Преди пържех, но заради децата сега задушавам.
Какво имаш предвид под задушаване в случая newsm78 Чувала съм, че някои слагат малко вода в мазнината. Това ли искаш да кажеш Thinking
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Аз пък запържвам и не само мусака или сместа за пълнени чушки, но и при много други яденета.
Ако не ти понася запърженото за стомаха,  просто вместо мазнина слагай вода Peace
Цитирай
За пълнежа на чушките запържвам,а  за мусаката мусаката не.
Веднъж ми бяха останали варени картофи в повечко  и от тях направих мусака. Стана много вкусно.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 243
ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЯ, ЧЕ ЗАПЪРЖЕНО ВСИЧКО Е ПО-ВКУСНО, НО И МОЯТ МЪЖ ИМА ПРОБЛЕМИ СЪС СТОМАХА СИ, А АЗ ОБИКНОВЕНО С ВРЕМЕТО, ТА ОТ ГОДИНА СЛАГАМ ВСИЧКО В СУРОВ ВИД - БУХ - И ПРИ ЧУШКИТЕ, И ПРИ САРМИТЕ, И ПРИ МУСАКАТА...... Laughing
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 437
Да, запържвам. Peace
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 922
много рядко запържвам,
за мусаката слагам доматен сок или вода ако нямам и задушавам моркови, лук и кайма и после при картофите в тавата
Цитирай

София

Мнения: 7 622
Не запържвам. Вместо това задушавам. Става много вкусно
Цитирай


Мнения: 8 505
Не,задушавам.Вкусът не се променя.
Цитирай

София

Мнения: 3 268
Задушавам или запържвам,но сурово -никога.Няма кой да го яде така от моите хора.Здравословно,но блудкаво-така е като не го обработиш предварително.Един живот живея,няма да робувам на такива неща.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Не запържвам и не виждам разлика във вкуса на яденето Naughty. Всичко слагам в суров вид. Майка ми за мусаката чак картофите пържи Tired, едно, че става много мазно и второ, че после ме мъчат страшни киселини (а стомаха ми е здрав).
Цитирай

там някъде

Мнения: 2 242
Избягвам запържването по принцип  Peace а от както се роди Зори даже и запръжката на боба не я правя със запържване.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 32 отговора