Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Запържвате ли

  • 21 фев. 2007, 09:15 ч.
  • Преглеждания  1 277  Мнения  32  Онлайн  1
Отговори
  • По-близо до звездите
  • Мнения: 274
Момичета,
когато правите мусака и пълнени чушки, задължително ли запържвате сместа Thinking
Има ли възможност пак да е на вкус като запържена, но да не се пържи, защото аз имам проблеми със стомаха  Sick , но съпругът ми харесва вкуса на запръжката и не мога да угодя и на него, и на себе си  ooooh!

Реклама
# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 1 446
Не запържвам. Вкуса според мен си остава същия. За мусака слагам всичко в суров вариант и става много вкусно , и за пълнени чушки е така. Пробвай с мусака мисля , че няма да усети. Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 3 918
Аз задушавам. На вкус е като запърженото. Преди пържех, но заради децата сега задушавам.

# 3
  • София
  • Мнения: 902
Аз задушавам. На вкус е като запърженото. Преди пържех, но заради децата сега задушавам.

 Peace

# 4
  • По-близо до звездите
  • Мнения: 274
Аз задушавам. На вкус е като запърженото. Преди пържех, но заради децата сега задушавам.
Какво имаш предвид под задушаване в случая newsm78 Чувала съм, че някои слагат малко вода в мазнината. Това ли искаш да кажеш Thinking

# 5
  • София
  • Мнения: 4 291
Аз пък запържвам и не само мусака или сместа за пълнени чушки, но и при много други яденета.
Ако не ти понася запърженото за стомаха,  просто вместо мазнина слагай вода Peace

# 6
За пълнежа на чушките запържвам,а  за мусаката мусаката не.
Веднъж ми бяха останали варени картофи в повечко  и от тях направих мусака. Стана много вкусно.

# 7
  • Пловдив
  • Мнения: 243
ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЯ, ЧЕ ЗАПЪРЖЕНО ВСИЧКО Е ПО-ВКУСНО, НО И МОЯТ МЪЖ ИМА ПРОБЛЕМИ СЪС СТОМАХА СИ, А АЗ ОБИКНОВЕНО С ВРЕМЕТО, ТА ОТ ГОДИНА СЛАГАМ ВСИЧКО В СУРОВ ВИД - БУХ - И ПРИ ЧУШКИТЕ, И ПРИ САРМИТЕ, И ПРИ МУСАКАТА...... Laughing

# 8
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Да, запържвам. Peace

# 9
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 002
много рядко запържвам,
за мусаката слагам доматен сок или вода ако нямам и задушавам моркови, лук и кайма и после при картофите в тавата

# 10
  • София
  • Мнения: 8 354
Не запържвам. Вместо това задушавам. Става много вкусно

# 11
  • Мнения: 8 505
Не,задушавам.Вкусът не се променя.

# 12
  • София
  • Мнения: 3 268
Задушавам или запържвам,но сурово -никога.Няма кой да го яде така от моите хора.Здравословно,но блудкаво-така е като не го обработиш предварително.Един живот живея,няма да робувам на такива неща.

# 13
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Не запържвам и не виждам разлика във вкуса на яденето Naughty. Всичко слагам в суров вид. Майка ми за мусаката чак картофите пържи Tired, едно, че става много мазно и второ, че после ме мъчат страшни киселини (а стомаха ми е здрав).

# 14
  • там някъде
  • Мнения: 2 242
Избягвам запържването по принцип  Peace а от както се роди Зори даже и запръжката на боба не я правя със запържване.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт