Здравейте, майчета от Варна. Идваме с малчугана след седмица и имам нужда от инфо къде можем да отидем, ако времето е лошото. Къде можем да поиграем на закрито? Пластмасови пързалки и люлки, батут, колела, такива неща... Предварително ви благодаря.
Не искам да те разочаровам, но аз поне не съм чувала за такова нещо. Единствено към някое заведение, като например Макдоналдс и KFC, но майките на по-големи деца може би ще ти дадат по-точно инфо.
Абе аз нещо не мога да разбера? Кое му е "голямото" на 2 годишно детенце?Ама както и да е.За люлки чак на закрито не мога да ти кажа.Но иначе:"Замъка","1001 приказки",пицария "Маестро",пицария "Донатело"(там има пързалка)На "Делфинариума" имаше детски кът закрит,но незнам дали сега ще работи(а и особено след бедственото положение във Варна)
не искам да е разочарован, но тук във Варна по това отношение е много зле положението ма тук там някое заведени но там ходим от липсва на други не че ни харесват те са: Old City Делфинариума Maestro
Ще взема аз накрая да направя едно истинско детско заведение! То се видяло, че няма кой да я свърши вместо мен Ама да знете от сега - няма да се пуши там! Ще е за деца с майки, а не за майки с деца
Ще взема аз накрая да направя едно истинско детско заведение! То се видяло, че няма кой да я свърши вместо мен Ама да знете от сега - няма да се пуши там! Ще е за деца с майки, а не за майки с деца
Абе не сме чак толкова зле Варна.Да не мислите,че другите градове е пълно с такъв тип заведения? Но си е верно,че тука старите се позанемариха и ни омръзнаха,а в настоящите играчките много бързо се скапаха Определено в един град като Варна ,би трябвало да има много повече и по-добри места за децата ни!
да вярно е,че можеше да е по зле Но на мен често ми се налага да съм София и като знам там кварталните, а да не говорим за централните детски заведения какво представляват ееее повярваите ми благородно им завиждам
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.