Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 7 594
Продукти:
5-6 пилешки бетчета
1 голям буркан гъби
100-150 гр. домати от консерва (може и пресни)
5-6 скилидки чесън
кашкавал

Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Месото, заедно със стерилизираните нарязани на филийки гъби се запържва. Добавят се доматите и се оставят на котлона докато изври водата. Накрая се слага и счукания чесън и се разбърква леко. Всичко се пресипва в тавичка. Отгоре се наснъргва кашкавал и се запича.


Да ви е вкусно. Моят мъж си облиза пръстите. Надявам се и на вас да хареса Hug
Цитирай

sofia

Мнения: 5 140
Предполагам, че и с пресни печурки става?
Цитирай


Мнения: 2 094
Звучи вкусно, ще се пробва. Praynig
Цитирай

София

Мнения: 7 594
Предполагам, че и с пресни печурки става?

мисля даже, че с пресни ще е още по-вкусно. Може би обаче ще трябва да ги свариш предварително или пък да ги пържиш по-дълго newsm78
Цитирай


Мнения: 6 461
Ще се пробва обезателно. Peace
Мисля да го приготвя с пресни печурки и ще запържа в масло. Thinking

  bouquet
Цитирай

sofia

Мнения: 5 140
Предполагам, че и с пресни печурки става?

мисля даже, че с пресни ще е още по-вкусно. Може би обаче ще трябва да ги свариш предварително или пък да ги пържиш по-дълго newsm78

Ще пържа, щом трябва.
Цитирай

София

Мнения: 2 735
И аз ще го пробвам с пресни печурки.
Цитирай

София

Мнения: 431
Предполагам, че и с пресни печурки става?

мисля даже, че с пресни ще е още по-вкусно. Може би обаче ще трябва да ги свариш предварително или пък да ги пържиш по-дълго newsm78

С пресни гъби всичко става много по вкусно , а за пърженето не трябва чак толкова много да се пържат  стават бързо Peace Аз никога гъби от буркан не ползвам  Naughtyнякак са ми гумени и не са ми вкусни
Цитирай


Мнения: 1 488
Правя подобна рецепта, но без домати и кашкавал. Само във фурната слагам всичко-пилето, гъбите, чесъна, олио, сол. Накрая сгъстявам соса с брашно. Става жестоко. Казали са ми че се казва-Пиле по кубински.
Цитирай

София

Мнения: 1 608
Звучи интересно!  bouquet
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Peace
Цитирай


Мнения: 1 488
Опитайте и няма да съжалявате!!! Става почти с всякакво месо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.