Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 386
Събирам идей за един свински джолан,но нещо не мога нищо да харесам.Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.
Цитирай

София

Мнения: 431
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162928.msg3164179
Тук има интересни идеи  Peace
Цитирай
Първо джоланите се сваряват и обезкостяват. Месото се слага в гювеч или йена, добавят се нарязан лук, моркови, гъби, 3-4 цели скилидки чесън, дафинов лист, червен и черен пипер, сол, чаша червено вино и малко вода. Пече се на умерена фурна поне час и половина.
Цитирай


Мнения: 386
Благодаря ви.Остана за утре,ще реша по коя рецепта да го направя.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.