Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 24 фев. 2007, 19:43 ч.

Баница с кисело зеле и свинско

  • 5 442
  • 16
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 474
Малко тъмна стана снимката Wink


Баница с кисело зеле и свинско

едни кори
500-600 гр. свинско (мисля, че и с пилешко ще стане)
една малка кисела зелка
един стрък праз лук
подправки

Ситно нарязвате месото и го запърждате .
Ситно нарязания лук се задушава в масло , след което прибавяте ситно нарязаното зеле и добавяте вода. Задушавате до пълна готовност на зелето и извиране на водата, ако трябва доливате вода. Можете да добавите подправки по желание към зелето (червен пипер или кой каквото обича).
В намаслена тава редите  ред кори, ред месо, ред кори , ред зеле   Laughing , като намаслявате и корите с разтопено масло или олио.
Пече се на 200 градуса .  Peace

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 19:09 от L е о

# 1
  • Мнения: 331
Че това си е цяла вечеря. Как него пусна януари когато имахме прясно свинско. Щях д обера точките. Нищо ще се пробва с пуешко.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 950
Имам въпрос, как точно се пържат пръжки Embarassed
И колко време се пече?
И какви кори взимаш?

Иначе благодаря за идеята, мъжа ми обожава кисело зеле и месо, а на мен ми писна честно казано традиционната комбинация Hug

# 3
  • Мнения: 7 474
Режеш месото на дребно и просто го запържваш , нищо особено, а печенето на 200гр. около 50 мин. някъде (всичко е готово така че само корите да се опекат). Кори Белла взимам, но няма значение какви са принципно. Peace

Nadya K
то наистина си е вечеря Laughing, просто малко разнообразие Laughing

# 4
  • в къщи
  • Мнения: 450
Ммм,това и аз ще го пробвам,изглежда вкусно. smile3521

# 5
  • weltweit
  • Мнения: 6 347
Леле мале,Leo срам нямаш Mr. Green
Някои хора се опитваме да позагладим щетите от "свинския" януари Mr. Green
Звучи чудесно и задължително ще се пробва Peace

# 6
  • Варна
  • Мнения: 950
Благодаря за разяснението, утре ще напиша отзиви. Hug

# 7
  • в къщи
  • Мнения: 450
А ако го направя с кайма? newsm78 С кое според вас ще е по-добре,с месо,или с кайма?

# 8
  • София
  • Мнения: 2 838
Много интересно!Ще се пробва!  bouquet

# 9
  • Варна
  • Мнения: 950
СтЛашна баница! Мъжа ми многооооо я хареса.
Мерси за рецептата. Hug

# 10
  • Мнения: 2 549
Колко време се пече?

# 11
  • София
  • Мнения: 902
Страхотна е. Аз съм я правила с кайма и кисело зеле, но ще пробвам и с месо - сигурна съм, че ще стане хубава.

# 12
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 301
Е, жалко че нямам кисело зеле..... Sad

# 13
  • София
  • Мнения: 902
Е, жалко че нямам кисело зеле..... Sad

В магазина нали има?

# 14
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 301
Е, жалко че нямам кисело зеле..... Sad

В магазина нали има?
Да, ама е гадно..... Sad

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт