Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора


Мнения: 7 473
Малко тъмна стана снимката Wink


Баница с кисело зеле и свинско

едни кори
500-600 гр. свинско (мисля, че и с пилешко ще стане)
една малка кисела зелка
един стрък праз лук
подправки

Ситно нарязвате месото и го запърждате .
Ситно нарязания лук се задушава в масло , след което прибавяте ситно нарязаното зеле и добавяте вода. Задушавате до пълна готовност на зелето и извиране на водата, ако трябва доливате вода. Можете да добавите подправки по желание към зелето (червен пипер или кой каквото обича).
В намаслена тава редите  ред кори, ред месо, ред кори , ред зеле   Laughing , като намаслявате и корите с разтопено масло или олио.
Пече се на 200 градуса .  Peace

« Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 19:09 от L е о »
Цитирай


Мнения: 331
Че това си е цяла вечеря. Как него пусна януари когато имахме прясно свинско. Щях д обера точките. Нищо ще се пробва с пуешко.
Цитирай

Варна

Мнения: 944
Имам въпрос, как точно се пържат пръжки Embarassed
И колко време се пече?
И какви кори взимаш?

Иначе благодаря за идеята, мъжа ми обожава кисело зеле и месо, а на мен ми писна честно казано традиционната комбинация Hug
Цитирай


Мнения: 7 473
Режеш месото на дребно и просто го запържваш , нищо особено, а печенето на 200гр. около 50 мин. някъде (всичко е готово така че само корите да се опекат). Кори Белла взимам, но няма значение какви са принципно. Peace

Nadya K
то наистина си е вечеря Laughing, просто малко разнообразие Laughing
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
Ммм,това и аз ще го пробвам,изглежда вкусно. smile3521
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Леле мале,Leo срам нямаш Mr. Green
Някои хора се опитваме да позагладим щетите от "свинския" януари Mr. Green
Звучи чудесно и задължително ще се пробва Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 944
Благодаря за разяснението, утре ще напиша отзиви. Hug
Цитирай

дето и гарга не каца

Мнения: 450
А ако го направя с кайма? newsm78 С кое според вас ще е по-добре,с месо,или с кайма?
Цитирай

София

Мнения: 2 739
Много интересно!Ще се пробва!  bouquet
Цитирай

Варна

Мнения: 944
СтЛашна баница! Мъжа ми многооооо я хареса.
Мерси за рецептата. Hug
Цитирай


Мнения: 2 546
Колко време се пече?
Цитирай

София

Мнения: 901
Страхотна е. Аз съм я правила с кайма и кисело зеле, но ще пробвам и с месо - сигурна съм, че ще стане хубава.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Е, жалко че нямам кисело зеле..... Sad
Цитирай

София

Мнения: 901
Е, жалко че нямам кисело зеле..... Sad

В магазина нали има?
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Е, жалко че нямам кисело зеле..... Sad

В магазина нали има?
Да, ама е гадно..... Sad
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 16 отговора