Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sofia

Мнения: 119
как приготвяте макарони за бебчовците?
Цитирай


Мнения: 8 505
Сварявам ги с малко сол,измивам ги със студена вода и изцеждам,добавям масло (на око,можеш да сложиш колкото слагаш в попарата) и леко изсолено сирене.
Цитирай

София

Мнения: 4 623
Сварени, не добавям сол. Като ги извадя им слагам малко захар или сирене Peace
Цитирай

София

Мнения: 6 164
А как ще ги дъвче на 11 месеца?
Цитирай


Мнения: 8 505
Дъщеря ми дъвчеше на тази възраст.Ако не може-намачкани с вилица.
Цитирай

sofia

Мнения: 119
ок момичета,до тук ясно,но моята бебка яде пасирано.може би не си зададох правилно въпроса!:)искам да знам как точно постигате подходящата консистенция,защото като се пасират стават много лепкави.az dobaviam osven sirene,maslo i zahar malko voda i am,za da stanat na ka6i4ka.обаче не знам дали постъпвам правилно!?благодаря за отговорите!:)
Цитирай

СОФИЯ

Мнения: 887
Не съм правила все още макарони,само кус-кус(по-лесно ми е да го пасирам),добавям масло,сирене,ам и някакъв плод-в повечето случаи ябълка или банан.
Цитирай

СОФИЯ

Мнения: 887
ок момичета,до тук ясно,но моята бебка яде пасирано.може би не си зададох правилно въпроса!:)искам да знам как точно постигате подходящата консистенция,защото като се пасират стават много лепкави.az dobaviam osven sirene,maslo i zahar malko voda i am,za da stanat na ka6i4ka.обаче не знам дали постъпвам правилно!?благодаря за отговорите!:)

Стават глетави,но като ги разредиш малко с ам стават о.к.Не мисля,че постъпваш грешно.
Цитирай

ДОБРИЧ

Мнения: 101
След като ги сваря макароните изцеждам водата, но оставям на дъното малко, прибавям сирене, масло или маргарин и ги мачкам с вилица, докато са още топли. Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.