Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 524
Питането ми е защо гореизброените млечни продукти, които са с еднакъв произход се въвеждат различно във времето при хранене на бебета- например според педиатрите-масло и сирене в попара след 7-ми месец, а кисело мляко след годинка? Ако бебето има склонност към алергия към белтъка на кравето мляко, няма ли то да я появи по-рано още с въвеждане на сирене например?

# 1
  • Мнения: 5 760
Здравейте! В случая, когато се внасят първо изкиснато краве сирене, следвано от масло и чак по-късно кисело мляко не е презумията за предотвратяване риска от алергия към кравето мляко , факта, че в киселото мляко калцият е в много високо съдържание и измества конкуренто желязото, не позволява неговата резорбия от червата. Всичко това може да доведе или задълбочи анемията, ако има такава.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт