Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 фев. 2007, 18:49 ч.
  • Преглеждания  1 001  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 449
Питането ми е защо гореизброените млечни продукти, които са с еднакъв произход се въвеждат различно във времето при хранене на бебета- например според педиатрите-масло и сирене в попара след 7-ми месец, а кисело мляко след годинка? Ако бебето има склонност към алергия към белтъка на кравето мляко, няма ли то да я появи по-рано още с въвеждане на сирене например?

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 760
Здравейте! В случая, когато се внасят първо изкиснато краве сирене, следвано от масло и чак по-късно кисело мляко не е презумията за предотвратяване риска от алергия към кравето мляко , факта, че в киселото мляко калцият е в много високо съдържание и измества конкуренто желязото, не позволява неговата резорбия от червата. Всичко това може да доведе или задълбочи анемията, ако има такава.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт