Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 2 март 2007, 12:25 ч.
  • Преглеждания  2 391  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 604
Имам вкъщи 4 парчета сръбска наденица /представлява нещо като петрохан/ и се чудя не може ли да ги сготвя на нещо? Тя е доста суха и като се изпече става много твърда и пуска доста мазнина! Някой да има някаква идея, че вече не мога да я гледам в хладилника, а мъжа ми категорично отказа да я яде сурова!

Реклама
# 1
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
С боб се сещам, щом е суха Thinking, гювечета също, пица, в някаква яхния..

# 2
  • София
  • Мнения: 604
За боба е хубава идея, само се чудя дали ще поомекне или ще е все така дървена! На пица сложих и не беше хич добре, но аз и луканка върху пица не одобрявам, явно е въпрос на вкус!

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 1 446
В гювечета с домати , лук , сирене , кашкавал и яйце.
С картофи на фурна.

# 4
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Според мен в боба ще е най-добре. Няма  да е толкова мазна и твърда.

# 5
  • В града на хумора...
  • Мнения: 604
Кавърма - съвсем леко я позадуши и останалото както при кавърмата ! Hug

# 6
  • Варна
  • Мнения: 11
Капама

# 7
  • София
  • Мнения: 604
Момичета, благодаря Ви за идеите!    Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт