Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 604
Имам вкъщи 4 парчета сръбска наденица /представлява нещо като петрохан/ и се чудя не може ли да ги сготвя на нещо? Тя е доста суха и като се изпече става много твърда и пуска доста мазнина! Някой да има някаква идея, че вече не мога да я гледам в хладилника, а мъжа ми категорично отказа да я яде сурова!
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
С боб се сещам, щом е суха Thinking, гювечета също, пица, в някаква яхния..
Цитирай

София

Мнения: 604
За боба е хубава идея, само се чудя дали ще поомекне или ще е все така дървена! На пица сложих и не беше хич добре, но аз и луканка върху пица не одобрявам, явно е въпрос на вкус!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 446
В гювечета с домати , лук , сирене , кашкавал и яйце.
С картофи на фурна.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Според мен в боба ще е най-добре. Няма  да е толкова мазна и твърда.
Цитирай

В града на хумора...

Мнения: 598
Кавърма - съвсем леко я позадуши и останалото както при кавърмата ! Hug
Цитирай

Варна

Мнения: 11
Капама
Цитирай

София

Мнения: 604
Момичета, благодаря Ви за идеите!    Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.