Здравейте всички, някой има ли впечатления от кухненските уреди на Samsung? Харесват ми ужасно като дизайн, но малко ме притеснява ниската цена .... За сравнение: керамичен плот за вграждане: Gorenje - 720 лв., Samsung 249 лв. ??????
Аз пък съм голям фен на Самсунг.Имам прахосмука4ка, телефони,телевизори , ДВД....ЗА съжаление от бялата техника имам наблюдение само върху микровълнова- работи без проблем И на мен ще ми е интересно да 4уя отзиви за други уреди с тази марка
Телевизор, готварска печка, абсорбатор, микровълнова, пералня, видеокамера, ДВД, радио-касетофон с диск, GSM-и - 2 броя, стационарен телефон .... Като се замисля - само хладилникът ми не е Самсунг. Нямам оплаквания - повече от 10 години ги имам някои .... А са по-евтини от другите, (так си мисля аз ),защото се произвеждат в Тайланд, където е по-евтина работната ръка.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.