Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Дом
Дом
15 220 членове Включете се
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора


Мнения: 77
Имате ли, ползвате ли, доволни ли сте? Чудя се сега дали да си взема такъв  newsm78 Какво приготвяте в тях?
Цитирай

varna

Мнения: 847
Със сигурност имам ама не ме питай къде е.Не го ползвам защото освен за пилешки пържоли за друго не става.Пуши ужасно и нещо нсе ми харесваше вкусът на нещата приготвени на него.По мое мнение скарата си е скара.Ползвам от тия които са като барбекю и отдолу се налива вода в тавата.Не пуши а и нещата си остават сочни.
Цитирай

София

Мнения: 7 046
Има много такива теми в Готварския. Потърси там, има доста информация.  Peace
Ето и един линк към такава тема.-  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160172.0
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Имам и го ползвам за наденички, пържоли, риба, зеленчуци. Само дето много пръска и докато не си взех от тези решетъчните капаци беше кошмарно просто.
Цитирай


Мнения: 1 999
Ползваме такъв тиган и за мен е голямо удобство, особено ако става дума за малко количество. Пък и по-лесно се мие отколкото голямата скара. Mr. Green Много вкусни стават пържолките, както и риба, най-вече си правим пъстърва. Отгоре захлупваме с капак.
Цитирай

БУРГАС

Мнения: 1 545
Имам и го ползвам за наденички, пържоли, риба, зеленчуци. Само дето много пръска .........
  food002
Цитирай

варна

Мнения: 80
Имам такъв и го ползвам често, най вече за наденички, стават чудесни...  chef Доволна съм,мие се много лесно!!!
Цитирай

у нас

Мнения: 388
Имам го ползвам доста често даже яйца си приготвяме стават като забулени обикновено първо наденички, а след това яйца.Правя и мариновани пилешки филенца,кебапчета,кюфтета и др.
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
купих, пробвах и го зарязах в шкафа.
Имам такъв и го ползвам често, най вече за наденички, стават чудесни...  chef Доволна съм,мие се много лесно!!!
хм, аз точно с наденички го пробвах - едно цвърчене, едно чудо. докато станат готови,  направо почерня мазнината, която пуснаха. по едно време сериозно се шашнах да не се и запали  Tired
Цитирай


Мнения: 2 846
Имам такъв и го използвам с пълна сила.Пека вътре - кюфтета, кебапчета, домашна луканка, наденички, кренвирши и мн.др.
Цитирай


Мнения: 4 307
Вкусни стават нещата на него- правила съм наденички, бекон, зеленчуци ( само аз си ги ям, мъжът ми ги бойкотира) и пържолки.
За пръскането- верно е, че пръска, но ако забършеш веднага не е проблем.
Мен лично повече ме дразни това, че моят е с дървена дръжка и съответно не мога да го мия в миялната.
Затова го оставям да изстине, забърсвам със салфетка, напръсквам с обезмаслител и го изплаквам.
Цитирай

Варна

Мнения: 3 208
купих, пробвах и го зарязах в шкафа.
Имам такъв и го ползвам често, най вече за наденички, стават чудесни...  chef Доволна съм,мие се много лесно!!!
хм, аз точно с наденички го пробвах - едно цвърчене, едно чудо. докато станат готови,  направо почерня мазнината, която пуснаха. по едно време сериозно се шашнах да не се и запали  Tired
ползвала съм го няколко пъти, на мен горе-долу ми харесва вкуса, но мъжа ми въобще. Става като печено, не като скара
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 061
Я да ви питам и аз нещо. Имам подозрения, че моят отдолу е алуминиев. Много съм доволна от него, но съм изхвърлила опаковката. Скоро ще ми монтират керамичен плот- кажете ми, по-добре май да не рискувам с него, а да си купя нов, чугунен отдолу. newsm78
Цитирай


Мнения: 2 229
Имам ама е някъде по шкафовете ,не съм го ползвала
Цитирай

Раднево

Мнения: 780
аз съм си харесала един от 20 лв. в МЕТРО , но дали е качествен? чертичките му са по - изпъкнали ... а кой грил - тигани са с капак ? , доколкото знам на тефал нямат капак
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора