Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 705
150-200г. суров хайвер
1 яйце
около 50г. сирене
черен пипер
червен пипер
1 с.л. брашно
(по желание може да се добавят и други подправки, както и чевен лук нарязан на ситни кубчета)

Хайвера се почиства от ципата (ако има такава) и се разбива с вилица. Добавя се яйцето, натрошеното на ситно сирене, черния и червения пипер и брашното. Всичко се смесва много добре. Сместа трябва да е по-мека от тази за кюфтета от кайма. В сгорешено олио се изсипва със супена лъжица. Пече се докато се зачерви и се обръща. Оставят се върху салфетка малко да се отцедят.
Много вървят с бира  Mr. Green
 
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 436
Звучи интересно, ще пробвам в близките дни Mr. Green
Още повече, че мъжо умира за всякакви рибни гозби Crossing Arms
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
При сгоден случай и аз ги приготвям, че съпруга и децата си "мрат" за тях, но с тази разлика, че не слагам сирене и подправки, а само 1-2 яйца, сол и в зависимост от количеството хайвер-1 или 2 л. брашно.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.