Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 март 2007, 14:25 ч.
  • Преглеждания  1 987  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 726
150-200г. суров хайвер
1 яйце
около 50г. сирене
черен пипер
червен пипер
1 с.л. брашно
(по желание може да се добавят и други подправки, както и чевен лук нарязан на ситни кубчета)

Хайвера се почиства от ципата (ако има такава) и се разбива с вилица. Добавя се яйцето, натрошеното на ситно сирене, черния и червения пипер и брашното. Всичко се смесва много добре. Сместа трябва да е по-мека от тази за кюфтета от кайма. В сгорешено олио се изсипва със супена лъжица. Пече се докато се зачерви и се обръща. Оставят се върху салфетка малко да се отцедят.
Много вървят с бира  Mr. Green
 

Реклама
# 1
  • weltweit
  • Мнения: 6 091
Звучи интересно, ще пробвам в близките дни Mr. Green
Още повече, че мъжо умира за всякакви рибни гозби Crossing Arms

# 2
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
При сгоден случай и аз ги приготвям, че съпруга и децата си "мрат" за тях, но с тази разлика, че не слагам сирене и подправки, а само 1-2 яйца, сол и в зависимост от количеството хайвер-1 или 2 л. брашно.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт