Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 33 отговора

София

Мнения: 2 002
Момичета купих си пликове за печене онзи ден. Досега никога не съм ползвала. но занм ,че става доста вкусно месцето печено така. Видях рецепти за пиле в плик, но пак не разбрах всичко ли слагате вътре или само месцето. Дайте идейки за да блесна тази вечер. Laughing
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
всичко в плика и го продупчваш на няколко места!
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Аз правя скумрия в тези пликове. Изчистената и измита риба я посолявам, слагам счукан чесън и малко черен пипер вътре в рибата, слагам я в лика. Поливам я с зехтин, изцеден лимон, няколко колелца лимон върху рибата и връзвам плика. Пробивам дупки с игла на няколко места и задушавам 30-40 минути в предварително загрята фурна.
Рибата става страшно крехка и най важното не мирише в кухнята и ти остава чиста фурната  Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 392
Аз за гарнитура на месцето най - често заедно с него слгам картофки ( нарязани на по - едро ) -
като добавя масълце и водичка, става чудно:))
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 198
Много често пека всякакви меса - пилешко, свинско, заешко, агнешко - и риба. За месата слагам в плика картофки, гъби, лук, моркови и овкусявам с подходящи подправки, вино или бира. Затварям, надупчавам с игла и пека - става невероятон вкусно, а и не търкаш загорели тави Laughing!
Цитирай

София

Мнения: 678
И аз обичам да готвя в плик.Бързо,чисто,вкусно.Но аз не съм дупчила досега плика newsm78
Цитирай

София

Мнения: 4 282
И аз обичам да готвя в плик.Бързо,чисто,вкусно.Но аз не съм дупчила досега плика newsm78
Задължително се дупчи, пише го и на упътването  Naughty
Цитирай


Мнения: 6 461
Редовно ползвам плик за готвене.
Да,трябва да се дупчи. Peace
Цитирай

София

Мнения: 1 057
Вече почти не готвя без плик или хартия за печене.
Когато използвам плик, слагам всичките продукти вътре, дупча и пъхам в печката Smile
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 434
всичко в плика и го продупчваш на няколко места!
Точно така Peace
Аз слагам месцето в марината да пооотлежи, после слагам в плика, сипвам и от марината малко, слагам морковче,чесънче,лук,горчица, подправки и т.н. каквото се сетиш. После пробивам на 2-3места и става мозък Mr. Green
Цитирай

София

Мнения: 151
Аз слагам 1 лъжица брашно в прика и го тръскам, за да полепне  по стените.Остатъка от брашното се изсипва.Нямам идея защо се прави, видях го от свекито.
Цитирай

Асеновград

Мнения: 1 043
и аз преоткрих наскоро тази технология - ама защо не ми дойде по рано на ум преди да си орезеля новата печка Crazy
Цитирай


Мнения: 4 923
 А от къде купувате пликовете?
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 198
А от къде купувате пликовете?
Има ги във всеки супермаркет. Продават се в пакетче по 4/6/8 броя.
Цитирай


Мнения: 4 923
Има ги във всеки супермаркет. Продават се в пакетче по 4/6/8 броя.

Аз къде съм гледала  Whistling
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 33 отговора