Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 март 2007, 09:41 ч.

Готвене в плик

  • 6 111
  • 33
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 009
Момичета купих си пликове за печене онзи ден. Досега никога не съм ползвала. но занм ,че става доста вкусно месцето печено така. Видях рецепти за пиле в плик, но пак не разбрах всичко ли слагате вътре или само месцето. Дайте идейки за да блесна тази вечер. Laughing

# 1
  • BG
  • Мнения: 4 546
всичко в плика и го продупчваш на няколко места!

# 2
  • София
  • Мнения: 4 293
Аз правя скумрия в тези пликове. Изчистената и измита риба я посолявам, слагам счукан чесън и малко черен пипер вътре в рибата, слагам я в лика. Поливам я с зехтин, изцеден лимон, няколко колелца лимон върху рибата и връзвам плика. Пробивам дупки с игла на няколко места и задушавам 30-40 минути в предварително загрята фурна.
Рибата става страшно крехка и най важното не мирише в кухнята и ти остава чиста фурната  Peace

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 392
Аз за гарнитура на месцето най - често заедно с него слгам картофки ( нарязани на по - едро ) -
като добавя масълце и водичка, става чудно:))

# 4
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 441
Много често пека всякакви меса - пилешко, свинско, заешко, агнешко - и риба. За месата слагам в плика картофки, гъби, лук, моркови и овкусявам с подходящи подправки, вино или бира. Затварям, надупчавам с игла и пека - става невероятон вкусно, а и не търкаш загорели тави Laughing!

# 5
  • София
  • Мнения: 678
И аз обичам да готвя в плик.Бързо,чисто,вкусно.Но аз не съм дупчила досега плика newsm78

# 6
  • София
  • Мнения: 4 293
И аз обичам да готвя в плик.Бързо,чисто,вкусно.Но аз не съм дупчила досега плика newsm78
Задължително се дупчи, пише го и на упътването  Naughty

# 7
  • Мнения: 6 461
Редовно ползвам плик за готвене.
Да,трябва да се дупчи. Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 1 057
Вече почти не готвя без плик или хартия за печене.
Когато използвам плик, слагам всичките продукти вътре, дупча и пъхам в печката Simple Smile

# 9
  • weltweit
  • Мнения: 6 279
всичко в плика и го продупчваш на няколко места!
Точно така Peace
Аз слагам месцето в марината да пооотлежи, после слагам в плика, сипвам и от марината малко, слагам морковче,чесънче,лук,горчица, подправки и т.н. каквото се сетиш. После пробивам на 2-3места и става мозък Mr. Green

# 10
  • София
  • Мнения: 151
Аз слагам 1 лъжица брашно в прика и го тръскам, за да полепне  по стените.Остатъка от брашното се изсипва.Нямам идея защо се прави, видях го от свекито.

# 11
  • Асеновград
  • Мнения: 1 043
и аз преоткрих наскоро тази технология - ама защо не ми дойде по рано на ум преди да си орезеля новата печка Crazy

# 12
  • Мнения: 4 916
 А от къде купувате пликовете?

# 13
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 441
А от къде купувате пликовете?
Има ги във всеки супермаркет. Продават се в пакетче по 4/6/8 броя.

# 14
  • Мнения: 4 916
Има ги във всеки супермаркет. Продават се в пакетче по 4/6/8 броя.

Аз къде съм гледала  Whistling

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт