Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Лозови листа

  • 13 фев. 2005, 11:31 ч.
  • Преглеждания  462  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 349
Какво се прави от тях освен сърмички, разбира се? Като отворя буркан все ми остават и така си ги хвърлям. Ще съм благодарна за всякакви идеи

Реклама
# 1
  • out of space
  • Мнения: 7 468
Калпазанска сърма например. Това е като стандартните сърми, само че лозовите листа накълцани на ситно, омешани с плънката, всичко това разтлано в тавичка и малко преди края на печенето отгоре се слага заливка от яйца, кисело мляко и малко брашно.

# 2
  • Мнения: 1 349
А някой да има някакъв вариант за супичка например?

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 3 567
Цитат на: anomalia
А някой да има някакъв вариант за супичка например?

Ми можеш да ги направиш както се прави спаначената супа, но незнам какво ще се получи  Rolling Eyes
Някой лозови листа са доста жилави и едвам се дъвчат, колкото и да ги вариш.
Иначе мога да ти дам рецепта за постни лозови сърмички с лешници и орехи, които се консумират студени. Много вкусни стават Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт