Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 347
Момичета, дайте изпитана рецепта за пиле "Рокфор". Предварително благодаря!
Цитирай

Самоков

Мнения: 389
Пилешкото филе се нарязва на хапки и се запича в тигана докато месото побелее, след което се вади. В същия тиган изсипваме готварската сметана и настъргваме синьото сирене, оставяме 1-2 мин. на слаб огън и отново изсипваме пилешкото месо вътре за 2-3 мин. Аз го правя на око за това не давам точни мерки. Peace
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
Аз го правя по същия начин, но слагам заквасена сметана на Данон.
  В едно заведение го ядох с готварска сметана, като бяха сложили и стафиди +  цели маслини. Отгоре настърган ЕМЕНТАЛ . Много, много вкусно.  Wink
Цитирай

София

Мнения: 3 537
Аз също го правя така и само със заквасена сметана PeaceДруго не съм пробвала.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.