Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ул. "Свобода"

Мнения: 1 409
У дома много рядко готвим ориз,а е полезно отвреме навреме да се включва в менюто доколкото знам. Не умея да го приготвям затова се чудя дали този на Ънкъл бенс е хубав -дайте мнения моля! Майка ми прави бял ориз с месо на фурна и децата си облизват пръстите,но аз не го умея,та затова съм се амбицирала така...
Цитирай

Лас Вегас

Мнения: 470
Az само с Ънкъл Бенс готвя,
по-едър е и е бланширан и става по-вкусно с него.Не се слепва,когато се готви,"Чете се",както казва майка ми Very Happy
Цитирай

ул. "Свобода"

Мнения: 1 409
А каква опаковка купуваш и как го приготвяш? Благодаря предварително за инфото!
Цитирай

Бу-у-урга-а-ас

Мнения: 2 596
От както имам микровълнова оризът ми става страхотен. Купувам български оризон (1во качество). Измивам 1 ч.ч. добре докато стане прозрачен. Изсипвам в йенагласа, разбърквам с 3 лъжици олио (може и повече  Embarassed ) и поливам с 3 ч.ч. вода. Разбърквам добре и пъхам на най-голямата мощ в микровълновата за 10 мин. Разбърквам добре и пускам за още 10 - 15. Така го приготвям за грнитури. Иначе му слагам и зеленчуци с лук, а може и леко запържени хапки месо.
Цитирай

София

Мнения: 5 808
Цитат на: logo5ka
От както имам микровълнова оризът ми става страхотен. Купувам български оризон (1во качество). Измивам 1 ч.ч. добре докато стане прозрачен. Изсипвам в йенагласа, разбърквам с 3 лъжици олио (може и повече  Embarassed ) и поливам с 3 ч.ч. вода. Разбърквам добре и пъхам на най-голямата мощ в микровълновата за 10 мин. Разбърквам добре и пускам за още 10 - 15. Така го приготвям за грнитури. Иначе му слагам и зеленчуци с лук, а може и леко запържени хапки месо.

Е това се казва лесна рецепта... още утре ще го пробвам.
А кога слагаш зеленчуците и месото  Thinking
Цитирай
logo5ka, а захлупваш ли йената или вариш без капак?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.