Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 14 март 2007, 18:48 ч.
  • Преглеждания  1 344  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • ВАРНА
  • Мнения: 1 441
Това е бързо и ефектно предястие стига да ви допадне комбинацията на продуктите.
Нужни са:

 -бадеми(според броя на гостите);
 -сушени сливи без костилките(според броя на бадемите);
 -бекон на тънки резени;

Фаршироваме (пълним) сливите с бадемите.После обвиваме с резен бекон.Забождаме с клечка за зъби.Преди поднасянето леко запичаме на грила!
Да ви е сладко!!!

Реклама
# 1
  • на брега на Дунав
  • Мнения: 1 566
Интересна комбинация, но предполагам, че ще е вкусно.
Бях пробвала една рецепта "Боб със свинско в гювеч", ама вътре със солидно количество сини сливи и мед  Shocked странно звучи , но е невероятно вкусно. Та в тоя ред на мисли за мен комбинацията ти е супер  Peace  Благодаря за рецептата.   bouquet

# 2
  • София
  • Мнения: 208
Това е бързо и ефектно предястие стига да ви допадне комбинацията на продуктите.
Нужни са:

 -бадеми(според броя на гостите);
 -сушени сливи без костилките(според броя на бадемите);
 -бекон на тънки резени;

Фаршироваме (пълним) сливите с бадемите.После обвиваме с резен бекон.Забождаме с клечка за зъби.Преди поднасянето леко запичаме на грила!
Да ви е сладко!!!
Звучи ми много добре -обичам месо+ плодове. Как точно пълниш сливите с бадеми?

# 3
  • ВАРНА
  • Мнения: 1 441
Когато сливите са сушени без костилките имат мъничко отворче.Само е нужно да се потърси.
успех!

# 4
  • weltweit
  • Мнения: 6 082
Това съм го хапвала в ресторанта на Експото - наистина е много вкусно  Mr. Green

# 5
  • София
  • Мнения: 208
Когато сливите са сушени без костилките имат мъничко отворче.Само е нужно да се потърси.
успех!
Значи ще търся сливи без костилки. Благодаря.

# 6
  • Пловдив
  • Мнения: 260
Правила съм ги найстина са много вкусни! Peace

# 7
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
 Peace  bouquet

# 8
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Изглежда много вкусно, но не разбрах бадемите печени ли да бъдат или сурови?

# 9
  • ВАРНА
  • Мнения: 1 441
Печени,за да хрускат после Wink.Аз си позволих волност и сервирах върху мънички плочки от овче сирене.Вкусно е-само да има човек голяма уста да ги лапне наведнъж Wink

# 10
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
Печени,за да хрускат после Wink.Аз си позволих волност и сервирах върху мънички плочки от овче сирене.Вкусно е-само да има човек голяма уста да ги лапне наведнъж Wink
а бекона със какво може да се смени
риба тон? че аз не ям месо

# 11
  • ВАРНА
  • Мнения: 1 441
Струва ми се,че риба тон не е удачно,като заместител.Цялата композиция е в "хармония"защото се допълват.Бекона е мазничък и щом не консумираш месо не мога да се сетя за достоен заместител.
Би могло евентуално да подготвиш сливите с бадеми върху малка плочица мазно сирене.Без месо-вариация за пости Wink
Успех!  bouquet

# 12
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
Струва ми се,че риба тон не е удачно,като заместител.Цялата композиция е в "хармония"защото се допълват.Бекона е мазничък и щом не консумираш месо не мога да се сетя за достоен заместител.
Би могло евентуално да подготвиш сливите с бадеми върху малка плочица мазно сирене.Без месо-вариация за пости Wink
Успех!  bouquet
misi
  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт