Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВАРНА

Мнения: 1 239
Това е бързо и ефектно предястие стига да ви допадне комбинацията на продуктите.
Нужни са:

 -бадеми(според броя на гостите);
 -сушени сливи без костилките(според броя на бадемите);
 -бекон на тънки резени;

Фаршироваме (пълним) сливите с бадемите.После обвиваме с резен бекон.Забождаме с клечка за зъби.Преди поднасянето леко запичаме на грила!
Да ви е сладко!!!
Цитирай

на брега на Дунав

Мнения: 1 566
Интересна комбинация, но предполагам, че ще е вкусно.
Бях пробвала една рецепта "Боб със свинско в гювеч", ама вътре със солидно количество сини сливи и мед  Shocked странно звучи , но е невероятно вкусно. Та в тоя ред на мисли за мен комбинацията ти е супер  Peace  Благодаря за рецептата.   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 208
Това е бързо и ефектно предястие стига да ви допадне комбинацията на продуктите.
Нужни са:

 -бадеми(според броя на гостите);
 -сушени сливи без костилките(според броя на бадемите);
 -бекон на тънки резени;

Фаршироваме (пълним) сливите с бадемите.После обвиваме с резен бекон.Забождаме с клечка за зъби.Преди поднасянето леко запичаме на грила!
Да ви е сладко!!!
Звучи ми много добре -обичам месо+ плодове. Как точно пълниш сливите с бадеми?
Цитирай

ВАРНА

Мнения: 1 239
Когато сливите са сушени без костилките имат мъничко отворче.Само е нужно да се потърси.
успех!
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 434
Това съм го хапвала в ресторанта на Експото - наистина е много вкусно  Mr. Green
Цитирай

София

Мнения: 208
Когато сливите са сушени без костилките имат мъничко отворче.Само е нужно да се потърси.
успех!
Значи ще търся сливи без костилки. Благодаря.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 260
Правила съм ги найстина са много вкусни! Peace
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
 Peace  bouquet
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Изглежда много вкусно, но не разбрах бадемите печени ли да бъдат или сурови?
Цитирай

ВАРНА

Мнения: 1 239
Печени,за да хрускат после Wink.Аз си позволих волност и сервирах върху мънички плочки от овче сирене.Вкусно е-само да има човек голяма уста да ги лапне наведнъж Wink
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
Печени,за да хрускат после Wink.Аз си позволих волност и сервирах върху мънички плочки от овче сирене.Вкусно е-само да има човек голяма уста да ги лапне наведнъж Wink
а бекона със какво може да се смени
риба тон? че аз не ям месо
Цитирай

ВАРНА

Мнения: 1 239
Струва ми се,че риба тон не е удачно,като заместител.Цялата композиция е в "хармония"защото се допълват.Бекона е мазничък и щом не консумираш месо не мога да се сетя за достоен заместител.
Би могло евентуално да подготвиш сливите с бадеми върху малка плочица мазно сирене.Без месо-вариация за пости Wink
Успех!  bouquet
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
Струва ми се,че риба тон не е удачно,като заместител.Цялата композиция е в "хармония"защото се допълват.Бекона е мазничък и щом не консумираш месо не мога да се сетя за достоен заместител.
Би могло евентуално да подготвиш сливите с бадеми върху малка плочица мазно сирене.Без месо-вариация за пости Wink
Успех!  bouquet
misi
  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.