Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора

София

Мнения: 1 137
Момичета, имам чушки за пълнене от замразените.
Винаги обаче, когато съм правила до сега, ги попарвам с топла вода преди пълненето и те стават едни кашави и трудно ги пълня. Имате ли по-добра технология , за да оменат и да ги напълня лесно?
Цитирай

ГОре на черешата...

Мнения: 11 206
Изобщо не ги попарвам - изваждам ги и след около час ги пълня - те са се отпуснали вече...
Цитирай


Мнения: 6 461
Не ги попарвам. Peace
Направо ги пълня така както са замръзнали..така ми е по лесно  Mr. Green
Цитирай

София

Мнения: 1 137
Благодаря ви !  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 901
Аз ги поставям под топла течаща вода и ги пълня веднага след това. Ама една по една - първо поставям под топла вода една чушка, пълня я, и после така и със следващата.
Или пък изобщо не ги размръзвам
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
вадя ги от фризера и направо ги пълня. малко е студеничко на ръцете, но пък се пълнят лесно  Smile
Цитирай


Мнения: 322
Само ги пълня с водичка и я изсипвам веднага нещо като плакнене им правя и както са си замръзналиси ги пълня.
Цитирай

Някъде на път....

Мнения: 10 091
Само ги пълня с водичка и я изсипвам веднага нещо като плакнене им правя и както са си замръзналиси ги пълня.
И аз така!
Цитирай

Варна

Мнения: 387
Не ги размразявам,само ги оставям леко да се поотпуснат и пълня.
Цитирай

София

Мнения: 1 137
Благодаря много!
Оставих ги да се отпуснат и ги напълних.По-лесно е определено !  Very Happy
Цитирай


Мнения: 1 363
Остави ги да се размразят сами.
Цитирай

на 3 градуса от адът

Мнения: 3 647
Остави ги да се размразят сами.
Peace
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Аз ги поставям под топла течаща вода и ги пълня веднага след това. Ама една по една - първо поставям под топла вода една чушка, пълня я, и после така и със следващата.

Не ги чакам да се размръзнат, ще се разкашкат  Peace
Цитирай

USA

Мнения: 7 091
Не ги чакам да се размръзнат, ще се разкашкат  Peace

Не само, че ще се разкашкат ами не са и толкова полезни. Замразените зеленчуци и плодове се "размразяват" на висока температура( във вряла вода, веднага се пекат, пържат или там каквото..) за да се запази по-голяма част от хранителната и вкусовата им стойност.
Аз просто измивам чушката ( винаги замразявам сурови, не бланширам) със студена вода отвън за да не ми залепва по ръцете леда и пълня веднага.
Цитирай

In a surreal moment!

Мнения: 2 038
И аз така правя - докато са замръзнали се пълнят по- лесно , почти като пресни - а как ухаят докато се готвят....ъмммм ! Преди ги затисках с тежест в тенджера , но по-лесно било в по-дълбока тавичка и във фурната . Накрая ги заливам със смес от кис.мляко , жълтъци , брашно и голяма китка магданоз . Вкуснооооооо
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 25 отговора