Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 март 2007, 15:04 ч.
  • Преглеждания  568  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 376
Приемам идеи за приготвяне на херинга. Hug

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 268
Ако е филе,най-добре е да го панираш.

# 2
  • USA
  • Мнения: 7 091
Приемам идеи за приготвяне на херинга. Hug

Аз обожавам херингата на сельодка, ама предполагам ти имаш предвид нещо, което да се наготви или? Защото сельодката престоява 5 дни преди да стане готова за ядене.  newsm78

Ако е за топлинна обработка- направи на керемида с доматен сос или пък пълнена с орехи, гъби и масло.  Peace

# 3
  • Мнения: 376
Да, замразена е и трябва да се приготвя. Аз я изпекох /по-точно  изпържих/ в тефлоновата тенджера. Ще изпробвам рецептите, които сте ми предложили следващия път.Иначе е хубава риба, вкусна.Яла съм я и маринована, също е вкусна.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт