Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 376
Приемам идеи за приготвяне на херинга. Hug
Цитирай

София

Мнения: 3 268
Ако е филе,най-добре е да го панираш.
Цитирай

USA

Мнения: 7 091
Приемам идеи за приготвяне на херинга. Hug

Аз обожавам херингата на сельодка, ама предполагам ти имаш предвид нещо, което да се наготви или? Защото сельодката престоява 5 дни преди да стане готова за ядене.  newsm78

Ако е за топлинна обработка- направи на керемида с доматен сос или пък пълнена с орехи, гъби и масло.  Peace
Цитирай


Мнения: 376
Да, замразена е и трябва да се приготвя. Аз я изпекох /по-точно  изпържих/ в тефлоновата тенджера. Ще изпробвам рецептите, които сте ми предложили следващия път.Иначе е хубава риба, вкусна.Яла съм я и маринована, също е вкусна.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.